İstanbul Valiliği: Denizde Kaybolan Bir Şahıs Aranıyor

İstanbul Valiliği: Denizde Kaybolan Bir Şahıs Aranıyor

İstanbul Valiliği, Silivri açıklarında deniz açıldıktan sonra kaybolan 2 şahıstan birinin kurtarıldığı, diğerinin bulunması için tüm çalışmaların devam edildiğini açıkladı.Valiliğin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “19.09'da,...

İstanbul Valiliği, Silivri açıklarında deniz açıldıktan sonra kaybolan 2 şahıstan birinin kurtarıldığı, diğerinin bulunması için tüm çalışmaların devam edildiğini açıkladı.

Valiliğin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “19.09'da, Silivri açıklarında 47 yaşlarında iki erkek şahsın 2-3 metrelik küçük bir tekne ile denize açıldığı ve geri dönemediği ihbarı üzerine Marmara Ereğlisi'nde bulunan bir Sahil Güvenlik Botu bölgeye gönderilmiş, yapılan kontroller neticesinde 1 şahıs sudan canlı olarak alınmıştır. Teknenin ters döndüğü ve diğer şahsın denizde kaybolduğu bilgisi kurtarılan şahıstan öğrenilmiş ve bölgede arama kurtarma faaliyeti başlatılmıştır. Saat 23.00 itibariyle aramalara 3 Sahil Güvenlik botu, 1 Sahil Güvenlik helikopteri ve 1 Kıyı Emniyet botu ile devam edilmektedir.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.