İstanbul Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki ay boyunca izledikleri çeteye yaptıkları operasyonda 45 kilo eroin ele geçirdi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki ay boyunca izledikleri çeteye yaptıkları operasyonda 45 kilo eroin ele geçirdi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Türkiye-Hollanda arasında eroin ve ekstacy sevkiyatı yapan Y. Z. A ve Hollanda vatandaşı A. Ç. isimli şahısları teknik takibe aldı. İki ay boyunca süren teknik takipte Y. Z. A ve A.Ç’nin iletişim kurduğu kişiler, kullandığı aracılar ve yol haritaları belirlendi.

Uyuşturucunun taşındığı otomobili belirleyen ekipler, Basın Ekspres Yolu'nda operasyonu başlattı. Ekipler, Y. Z. A ve Hollanda vatandaşı A. Ç. ile birlikte M.A.Ö ve V.Y isimli zanlıları gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada ise 45 kilo 100 gram eroin ele geçirildi.

Emniyette sorgulanan Y. Z .A, M. A. Ö , V. Y ve Hollanda vatandaşı A. Ç. emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. M. A. Ö , V. Y ve Hollanda vatandaşı A. Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.