İsrail askerleri kutlamada, çocuklar mezarda

İsrail askerleri kutlamada, çocuklar mezarda

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 110'a yükseldi.

İsrail'in saldırıları 7. gününe girerken, gece boyunca İsrail ordusunun yaklaşık 100 hava saldırısı düzenlediği belirtildi. Geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana yaşanan saldırılar sonucu ölen Filistin li sayısı ise 110'a yükseldi. Bu arada ABD Başkanı Obama, Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ı Ortadoğu'ya gönderme kararı alırken Tel Aviv yönetiminden Gazze'ye kara saldırısından kaçınması yönünde telkinde bulunmaması dikkati çekti.

MASUM SİVİLLER TOPRAĞA VERİLDİ

Dün İsrail savaş uçaklarından ateşlenen bir füzenin Gazze'de iki katlı bir binayı havaya uçurması sonucu ölen aile bireyleri ise toprağa verildi.







Bu bombardımanında en az 12 sivil ölürken, ölenlerin çoğunluğunu çocuklar ve kadınlar oluşturuyor.







İsrail, Hamas komutanını hedef aldığını iddia ederken hayatını kaybeden masumlar bunun hiç de öyle olmadığını gösteriyor










AŞIRILAR SEVİNÇLİ

Bu arada İsrail askerlerinin saldırılarını sürdürdüğü Gazze sınırında muhtemel kara harekatı için bekleyen askerler, aşırı dinci İsrailli yerleşimciler tarafından sık sık ziyaret ediliyor.







Basına servis edilen görüntülerde çok sayıda Filistinli'nin hayatını kaybettiği saldırılar danslar eşliğinde kutlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.