Bakan Işıkhan: İş-Pozitif projemizle bugüne kadar 408 bin 139 kadın işe yerleştirildi

Bakan Işıkhan: İş-Pozitif projemizle bugüne kadar 408 bin 139 kadın işe yerleştirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İş-Pozitif projesiyle bugüne kadar 408 bin 139 kadının işe yerleştirilmesini sağladıklarını, hedefin yıl sonuna kadar 1 milyon kadın istihdamı olduğunu söyledi.

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı'nın Kadınları Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı"nda konuşan Işıkhan, katil İsrail'in yayılmacı bir politikayla Filistin'de insanlık suçu işlediğini vurguladı.

İsrail'in dünyanın gözü önünde çocuk, kadın, genç demeden bu katliamı gerçekleştirdiğini belirten Işıkhan, Türkiye'nin, İsrail'in gereken cezayı alana kadar davanın takipçisi olacağını ifade etti.

Sivas'ın tarihi, kültürü, coğrafi ve sosyal dokusuyla bulunduğu bölgeye değer katan önemli şehirlerden olduğunu aktaran Işıkhan, "Ayrıca bağrında yetiştirdiği insanlarla da ülkemize değer katan bir şehrimiz. Burası rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu, Aşık Veysel'i, Nuri Demirağ’ı ve nicelerini yetiştiren topraklar." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.