'İsrail 3 ölüsüyle dünyayı ayağa kaldırıyor'

'İsrail 3 ölüsüyle dünyayı ayağa kaldırıyor'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mısır ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına Mısır'da yaşanan tren faciasını hatırlatarak başladı,  Mısır halkına başsağlığı diledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Mısır ziyaretimizin hem iki ülke açısından hem de bölge açısından hayırlara vesile olacağına inanıyorum.

Açlık grevleri bitiyor mu?

Açlık grevi konusunda açlık grevinin amacının ne olup olmadığı çok çok önemli bir örnek verdiniz Serap kızımızla alakalı bulunduğu otobüse motolof atmakla ölümüne sebep olan katiller de ölüm orucunda.

Bu bir şantaj değil de ajitasyon değil de nedir bunların hepsi şantaj. Hükümet sözcümüzün ifadeleri doğrudur, bizim derdimiz insanların ölmesine çanak tutmak değildir, bizim derdimiz cezaevi koşullarını en üst düzeye getirmek ve bu açlık grevlerinde bunlara yönelik herhangi bir şey sözkonusu değildir.

Bu tamamen dışarıda olan bir eylemdir. Bunları açlık grevine sevk eden siyasi parti parlamentoda. Biz doğrusu bu yöntemi doğru bir yöntem olarak bulmadığımız gibi, açlık grevi yönteminin de doğru olmadığını belirtiyoruz umarım bu yanlış yöntemden bir an önce vazgeçerler. 

AP'nin açıklaması ortada. Demokrasilerde bu yöntemlerle hak elde edilmez.

Bu şantajlara çanak tutulmamalı. Ama biz hükümet olarak asla cezaevlerinde bu yöntemle kimsenin ölmesine fırsat vermeyiz, zemin hazırlamayız, uluslararı hukuk içerisinde gerekli neyse o yapılmaktadır. 

Obama-Putin telefon görüşmesi

Dün yoğun bir trafiğimiz oldu, gerek sayın Obama, gerek Putin gerek Mursi hepsiyle birer görüşmemiz oldu.

Aynı talebi Putin'e de ilettim 24 saatte bu işi çözersek çünkü rakam her an devamlı büyüyor. Şu anda 40'a yakın Gazze tarafında malesef ölüm vakası var ve hayatını kaybedenlerin çoğu çocuk ve kadın .

"İsrail 3 ölüsüyle dünyayı ayağa kaldırıyor"

İsrail 3 tane ölüsüyle dünyayı ayağa kaldırıyor. AB bunu kendini savunma olarak görüyor. Aslında ateşkesi bozan İsrail. Bu tabi çok yanlış bir yaklaşım tarzı Burada İsrail'in her zaman oyunudur bu. Hamas şunu söylüyor bu işin garantörü kim olacak?

Mısır'daki görüşmelerden sonra tekrar Obama ile görüşme yapacağız, inşallah bu kanı durdururuz. Yine seçim öncesi bu olayların patlak vermesi gözardı edilecek bir durum değil.

Çamlıca tepesine cami

Bu konuda 90'ı aşkın proje yarışmaya katıldı. Burada 1. liğe layık bir proje olmadı. Fakat şu anda görüldüğü kadarıyla bir ilk 10 ortada var. Değerlendirmesini arkadaşlarımız yapıyorlar. Hayırlısıyla İstanbulumuz için çok çok önemli olan bu eserin çalışmaları başlar ve biz de hayırlısıyla bittiğini görürüz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.