İsmail Kırıcı: Galibiyet moral verdi

İsmail Kırıcı: Galibiyet moral verdi

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübünde yüzler gülüyor.

Kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş ile karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1 mağlup ederek kötü gidişe son veren Mavi-Beyazlılarda gözler önümüzde hafta deplasmanda oynanacak olan Ziraat Bankası karşılaşmasına çevrildi. Bu maçın hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından bugün yapacağı antrenmanla start verecek olan temsilcimiz hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.

Beşiktaş karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı” Ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı ağırladık. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Oyuncularım oyun içerisinde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Aldığımız bu galibiyet büyük moral oldu. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü olarak hedefimiz geride kalan maçlarımızı da kazanarak sezonu en iyi yerde kapatmak” dedi.
Ziraat Bankası karşılaşmasını kazanmak istediklerini sözlerine ekleyen Kırıcı” Bu maçta diğer maçlar olduğu gibi zorlu geçecek. Rakibimizden çekinmiyoruz. Kadrosunda çok iyi oyuncular bulunuyor, ancak bizde iyi bir ekibiz. Beşiktaş karşılaşmasında bunu gösterdik zaten. Ziraat Bankası maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’ne toplam 7 maçla devam edildi. Alınan sonuçlar şöyle: Halk Bankası-Galatasaray: 1-3 Maliye Milli Piyango-Tokat Belediyesi Plevnespor: 3-0 Fenerbahçe-Ziraat Bankası: 2-3 Arkasspor-Kastamonu Bozkurt Belediyesi: 3-0 Konya Diltaş Eğitim Kurumları-Beşiktaş: 3-1

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.