İşitme Engellilerin hedefi şampiyonluk

İşitme Engellilerin hedefi şampiyonluk

Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi temsilcimiz Konya İ.E. yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi temsilcimiz Konya İ.E. yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz sezon yarı finalden dönen yeşil-beyazlılar, bu kez Türkiye şampiyonluğuna tekrar göz dikti. Bugün Konya’da Ankara İ.E ile ligdeki ilk hafta karşılaşmasına çıkacak olan Türkiye İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi temsilcimiz Konya İ.E, antrenör Yılmaz Özışık nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Yeşil-beyazlı takımın yöneticisi Muammer Çelik son gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Konya İ.E, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye bu sezon da devam edecek. Geçtiğimiz sezon yarı finalde şanssız bir şekilde kaybettik, ancak bu sezon öyle olmayacak. Başarılı kadromuza yeni takviyeler yapıp, bir kez daha Türkiye şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz. Bazı oyuncularla görüşüyoruz, sanırım lig başlamadan transfer konusunu çözmüş olacağız. Kendi yağıyla kavrulan bir takımız, gücümüzün yettiği kadar bir şeyler yapmanın çabası içerisindeyiz. Kimseden maddi anlamda bir destek yok, bırakın maddi desteği maçlarımıza bile gelen yok. Hiç olmazsa tribün desteği sağlayabilsek, şimdi yapabildiğimizden daha fazlasını gerçekleştiririz. Bu takım Türkiye standartlarını aşan bir takım, oynadığımız futbol profesyonel takımlardan geri değil. İnşallah bu sezon tribün desteği verilir, maçlarımıza gelenler de pişman olmaz” şeklinde görüş bildirdi.

 

Konya İ.E antrenörü Özışık da kısa açıklamasında, “İki sezon önce Türkiye şampiyonu olan takımdan birçok oyuncuyu kaybetmemize rağmen, geride kalan sezon yarı finale kadar yükselmeyi başardık. Eksiklerimiz vardı, bu nedenle yarı finalde son dakikalarda yediğimiz gol finale çıkma şansımızı engelledi. Yeni sezonda tek bir hedefimiz var, o da Türkiye şampiyonluğuna tekrar ulaşmak” dedi.

 

MERHABA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.