İşimin hamalıyım

İşimin hamalıyım

Ömer Ersöz'den boşalan koltuğa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Elduran, Konya'da görev yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek, bayrağı daha iyi yerlere taşımaya gayret edeceğini söyledi

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Ömer Ersöz’ün Ankara’ya atanmasından sonra boşalan İl Müdürlüğü koltuğuna Mustafa Elduran Atandı. Dün İl Müdürlüğü makamında düzenlenen karşılama töreninden sonra Ömer Ersöz; Elduran’a başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Mustafa Elduran Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini devraldı. Yeni göreviyle ilgili bir açıklama yapan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, kendi şehrinde görev yapacak olmaktan gurur duyduğunu belirten Elduran, “Ömer Ersöz kardeşimden aldığım hizmet bayrağını daha da ilerilere taşımak için elimiden gelen bütün gayreti sarf edeceğim. Ben işimin hamalıyım. İnşallah birlikte görev yapacağımız, şehrimize hizmet edeceğim arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma ortamı hazırlayıp, Konya sporunu daha iyi noktalara nasıl getiririz. Arkadaşlarımla birlikte onun çabasını vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Konya sporuna gereken katkıyı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM
Kendisini sorumluluk isteyen bir görev beklediğini, ancak bunun üstesinden gelecek bilgi birikimi ve donanıma sahip olduğunu belirten Mustafa Elduran, “Konya'mız sportif anlamda da ülkemizin amiral gemisi şehirlerinden birisidir. Uluslararası birçok organizeye evsahipliği yapmış, hem bir spor şehri hemde marka bir şehir. Bizlerin görevi de bu marka şehrin sportif anlamda değerini artırmak olacaktır. Bizi bu göreve layık gören Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'ı mahçup etmeyeceğim. Geniş spor tesisi yelpazesi ile gençlik merkezlerinin, Süper Lig'de  Torku Konyaspor'u,  Beko Basketbol Ligi'nde Selçuk Üniversite'si, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Ereğli Belediyespor'u ve 2. Lig'de Anadolu Selçukluspor'u olan Konya'da el birliği ile spora ve gençliğe  daha iyi hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.