Işıl Metin Dünya Şampiyonasında

Işıl Metin Dünya Şampiyonasında

Konya İl Özel İdaresi Bilek Güreşi Takımı sporcusu Işıl Metin, Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasına gidecek Türk Milli Takımına seçildi

Konya İl Özel İdaresi Bilek Güreşi Takımı sporcusu Işıl Metin, Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’na gidecek Türk Milli Takımına seçildi. Metin’in hedefi, şampiyonadan madalya ile dönmek. Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Bilek Güreşi ve Fitness Takımı’nın başarılı bilekçileri Işıl Metin, Fatma Zehra Dölekçap ve Deniz Kan, Eskişehir’de yapılan milli takım seçmelerine katıldı. 3 başarılı sporcudan Işıl Metin milli takıma alınırken, Dölekçap 55 kiloda sağ kolda, Kan ise sağ kolda Türkiye 3.’sü oldular.

Bilek Güreşi Federasyonu’nun 2012 faaliyet programında yer alan Bay-Bayan Büyükler Gençler Bilek Güreşi seçmeleri 28-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. Seçmelere iddialı isimleri Işıl Metin, Fatma Zehra Dölekçap ve Deniz Kan ile katılan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü 1 sporcusu ile milli takımda yer aldı. Seçmelere 65 kiloda katılan Işıl Metin sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Metin, 9-20 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılacak Türk Milli Takımında yer alacak.

Işıl Metin ile birlikte Brezilya’ya gidecek olan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Bilek Güreşi Antrenörü Milli Antrenör Emin Görmüş, Işıl’ın madalya ile döneceğini ümit ettiğini belirterek, “Çalışmalarımızda bizlere destek veren İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Sayın Hüseyin Eşgin’e teşekkür ederim. Bugüne kadar bizden desteğini esirgememiştir. Biz de bunun karşılığı olarak inşallah Dünya Şampiyonası’ndan madalya ile dönmek istiyoruz” dedi. Brezilya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na Türk milli takımı 25 sporcu ile katılacak. Işıl Metin ise Konya’yı temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.