İshak Konyaspor’da

İshak Konyaspor’da

Konyaspor ile Konya Şekerspor kulübü arasında işbirliği konusunda ilk adım atıldı. Konyaspor, kardeş takım Şekerspor'un genç oyuncusu İshak Çakmak ile anlaştı.

Başkan Bahattin Karapınar, yapılan anlaşma sonrası iki kulüp arasında başlayan işbirliğinin Konya şehri adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Transfer başta olmak üzere birçok konuda birlikte hareket etme konusunda görüş birliğine varan Konyaspor ve Konya Şekerspor kulübü yönetim kurulları arasındaki ilk adım transferde atıldı. Yeşil-beyazlılar, renktaşları Şekerspor’un 18 yaşındaki genç oyuncusu İshak Çakmak'ı bitirdi. 20 Kasım 1992 doğumlu olan ve 2003 yılında Çatalhüyük Çumra Belediyespor'da futbol yaşantısına başlayan İshak, 2005 yılında Konya Şekerspor'a transfer oldu. 2006 yılında profesyonel olan, 2 sezonda 59'u TFF 2.Lig, 5'i Türkiye kupası olmak üzere 64 maçta forma giyen ve 4 gol atan 18 yaşındaki İshak Çakmak, birkaç gün içerisinde Konyaspor ile resmi sözleşme imzalayarak kendini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak.

Konya'nın futbolda hak ettiği yere gelebilmesi adına işbirliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, İsak’ın transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Futbolu çok seven ve spora yaptığı yatırımla herkesin takdirini kazanan ABH Yönetim Kurulu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un önderliğinde iki kulüp arasında işbirliği konusunda bir süredir görüşmeler devam ediyordu. Buradaki ortak paydamız Konyaspor ve Konya Şekerspor'un birlikte hareket ederek mücadele verdikleri liglerde başarılı olması. Ayrıca, transferlerde de birlikte hareket ederek hem dışa bağımlılığı en aza indirmek, hem de alt yapılardan yetişen gençlerimizin maç tecrübelerini arttırmak ve onlar arasından Türk futboluna yeni isimler kazandırmak istiyoruz. İlk adımı Konyaspor olarak biz attık ve teknik heyetimizinde isteği doğrultusunda Konya Şekerspor kulübünden İshak Çakmak'ı kadromuza dahil ettik. Konya Şekerspor kulübü yöneticilerinin de kadromuzda yer alan oyuncularımız ile ilgili bizden bir talepleri olursa transfer konusunda kendilerine yardımcı olacağız. Bu işbirliğinin uzun bir zamana yayılıp her iki kulüp adına da faydalı olacağını, kazananın öncelikle Konya futbolu ve Konya şehri olacağına inanıyoruz.."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.