“İşçi çalıştıranın elinden öpeceksin”

“İşçi çalıştıranın elinden öpeceksin”

Merhaba Gazetesi'ni ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, “Ben her zaman söylerim yanında üç kişi çalıştıranın elini öpeceksin. Çünkü çok zor işçi çalıştırmak” dedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Ümit Dikbayır ve Rıdvan Uz, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve İstihbarat Şefi Emre Özgül de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, İYİ Parti heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

16-2-1067x800.jpeg

EKONOMİK SIKINTILARIN ÖNCELİKLİ NEDENİ ADALETSİZLİK

Ziyarette ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda şirketin ödeme güçlüğü içine düştüğünü belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Hukuk ve demokrasinin işletilmemesi nedeniyle dış yatırımcının da gelmediğine dikkat çekti. Dikbayır, “Her işveren ülkemiz için çok değerli. Üretim teşvik edilmeli. Dış yatırımcı çekmek için hukuk ve adaletin bir an evvel sağlanması gerek" dedi. Dikbayır, “Her şeyden önce yabancı yatırımcı gelmiyor. Hatta ülkemize yatırım yapanlar da yavaş yavaş çıkmaya başladı. Gençler geliyor iş arıyorlar, yeni iş alanları gerekiyor, üretim yok. Ekonomide yaşanan sorunların birinci nedeni adalet yok. İkincisi girdi maliyetlerimiz çok yüksek. Enerji yüksek, vergi oranları yüksek. Ben her zaman söylerim yanında üç kişi çalıştıranın elini öpeceksin. Çünkü çok zor işçi çalıştırmak. Önce iş verene destek olacaksın ama doğru yöntemlerle destek olacaksın. Üretime yatıracak iş adamı parayı. Biz bugüne kadar doğru teşviklere asla söz etmedik. Üretim yapsınlar biz destek verelim. Mesela Albayraklara Meclis kürsüsünden teşekkür ettim. Doğruya lafımız yok ama yanlışa da yanlış deriz. Biz milletin hakkını savunmak için buradayız. Doğru teşviklere karşı değiliz" şeklinde konuştu.

16-1-1200x800.jpg

ÜLKENİN ÖNÜNÜ AÇACAK YENİ SİSTEM ARIYORUZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ise şunları söyledi: “Arkadaşlarımızın yürüttüğü çalışmaları daha ileriye taşıma, İYİ Parti’nin yükselişini sürdürme konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Genel Başkanımız bize güvendi. Biz de iş üretmek, faydalı olmak için, Anadolu’yu karış karış gezen, halkın sorunları ile hemhal olan Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in vatandaşı tekrar siyasetin öznesi haline getirme çalışmalarına destek vereceğiz, yanında olacağız. Bugün halkımızın da aydınlık günlerin özlemiyle partimize olan teveccühünü görüyoruz. Vatandaşlarımızın hem genel başkanımıza hem de partimize yönelik büyük ilgileri, bizleri çok daha fazla çalışma konusunda teşvik etmektedir. Biz, artık hayalini kurduğumuz aydınlık günlerin çok uzakta olmadığını biliyoruz. Biz ‘Tayyip Erdoğan’ın karşısına yine bir ‘Tayyip Erdoğan’ aramıyoruz. Biz bir sistem değişikliği, ülkenin önünü açacak yeni bir sistem arıyor, yeniden demokrasiyi hedefliyoruz. Yeniden insan hakları, yeniden daha yaşanabilir bir ülke hedefliyoruz.” Ziyaret, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.