İsabetle kararlar vermek istiyoruz

İsabetle kararlar vermek istiyoruz

Selçuk Aksoy: Takımımızı oluşturma adına en iyisini yapmanın gayretindeyiz

Selçuk Aksoy: Takımımızı oluşturma adına en iyisini yapmanın gayretindeyiz. Yabancı oyuncu transferinde aceleci davranmıyoruz. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Kibong Mbamba ve Thorvaldsson ile yollarımızı ayıracağız.

Torku Konyaspor Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, iç transferde anlaşma sağlanan oyuncularla önümüzdeki günlerde resmi sözleşmelerin imzalanacağını, yabancı oyuncu transferinde ise önlerinde zamanları bulunduğunu ve aceleci davranmadıklarını ifade ederken, takımı oluşturma adına en iyisini yapmanın gayretinde olduklarını söyledi.

İÇ TRANSFERİ ÇÖZECEĞİZ

Transferdeki gelişmeleri değerlendiren Selçuk Aksoy, "Öncelikle iç transferde takımda kalmasını istediğimiz Türk oyuncularla görüşmelere başladık. Mehmet Güven ile anlaşma sağladık ve sadece resmi imzası kaldı. Bunun dışında Ali Çamdalı ve Ali Turan ile yaptığımız görüşmelerde de son aşamaya geldik. Kendileri şu an yurt dışında bulunuyorlar. Onlarında işi sadece imzaya kaldı. İnşallah önümüzdeki hafta kendileriyle resmi imzaları atacağız. Hasan Kabze'yle bir ön görüşmemiz oldu. Kendisine teklifimizi ilettik. Tatilden dönüşte tekrar bir araya gelerek görüşeceğiz. Anlaşma olması halinde Hasan Kabze ile de sözleşme imzalayacağız. Aliaksandr Hleb takımımızın geride kalan sezonda gösterdiği başarıda önemli pay sahiplerinden biriydi ve takımımızda kalmasını istiyorduk. Bu transferi gerçekleştirdik. Bunun için mutluyuz. Mesut Bakkal hocamızla da anlaştık ve yeni sezonda birlikte olacağız" diye konuştu.

ACELECİ DAVRANMAYACAĞIZ

Aksoy, yabancı oyuncu transferi konusuna da açıklık getirerek, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biliyorsunuz liglerin başlangıç tarihi Ağustos ayı sonunda olacağı için önümüzde uzun bir süreç var. Yabancı oyuncu transferinde aceleci davranmadan, biraz daha düşünerek ve isabetli kararlar vermek istiyoruz. Bu doğrultuda biraz daha nitelikli çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konudaki gelişmeleri kamuoyu aracılığıyla paylaşacağız" dedi.

Liglerin yeni tamamlanması sebebiyle oyuncuların tatilde olduğunu buna rağmen yerli oyuncu transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü de sözlerine ekleyen Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, "Listemizde yer alan oyuncularla önümüzdeki hafta tekrar bir araya gelerek anlaşmak istiyoruz. Takımımızı oluşturma adına en iyisini yapmanın gayretindeyiz" diye konuştu.

TÜRK KALECİ TERCİHİMİZ

Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda takımımızdan Kibong Mbamba ve Thorvaldsson ile yolların ayrılacağını belirterek, "Bu konu kendilerine tebliğ edildi. Hem biz hem de kendileri takım bulma konusunda görüşmelerde bulunuyor. Umarım bu konu en kısa sürede çözüme kavuşur ve iyi bir şekilde yollarımızı ayırırız" şeklinde görüş belirtti. 5+3 yabancı kuralı çıktıktan sonra kaleci konusunda tercihlerinin Türk bir isimden yana olacağını ifade eden Aksoy, "Kale için yabancı isim düşünmemeye başladık. Mevki olarak defans, kanatlar, orta saha ve forvet yabancı oyunculardan oluşacağı için kaleci noktasında yerli isimler düşünüyoruz. Daha önce basında isimleri çıkan Hakan Arıkan ve Sinan Bolat ile bire bir olmasa da bir görüşmemiz oldu. Önümüzdeki hafta kendilerinden cevap bekliyoruz. Şartlarımıza uyan isimle anlaşmak istiyoruz. Ama şartlar oluşmazsa yabancı kaleci çözümüne bakacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.