İş Dünyası G3 Forum'da Buluşacak

İş Dünyası G3 Forum'da Buluşacak

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek ‘G3 Forum’, iş dünyasının önde gelen isimlerini, girişimci adaylarını, öğrencileri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getirecek. Forum çerçevesinde Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Ümit Kiler...

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek ‘G3 Forum’, iş dünyasının önde gelen isimlerini, girişimci adaylarını, öğrencileri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getirecek. Forum çerçevesinde Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Ümit Kiler ve Acun Ilıcalı gibi isimler girişimcilerle deneyimlerini paylaşacak. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da girişimcilik ve Türkiye ekonomisi ile ilgili bilgi verecek.

2011’den bu yana her yıl girişimcilik haftasında düzenlenen G3 Forum; UGM (Uluslararası Girişimcilik Merkezi), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve GATE ev sahipliğinde, Vodafone ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle 18 Kasım’da İstanbul Suada’da gerçekleştirilecek. Forumda katılımcılar, onar kişilik gruplar halinde yuvarlak masa etrafında iki uzman isim ile oturarak, hukuktan yatırıma birçok konu hakkında bilgi edinme ve soru sorma fırsatı yakalayacak.

Yuvarlak masada girişimci adaylarının sorularını yanıtlayacak isimler arasında TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Gate Events Kurucu Başkanı Selçuk Kiper, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, TOBB Girişim Sermayesi Sektör Meclisi Başkanı Göktekin Dinçerler, GBA Başkanı Emre Kurttepeli, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, UGM Başkanı Sezai Hazır, Simit Sarayı Kurucusu Haluk Okutur ve TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil gibi birbirinden önemli 90 isim bulunuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.