İş dünyası buluştu

İş dünyası buluştu

KOBİ'lerin istikrarlı büyümelerini sağlamaya yönelik ciddi piyasa tecrübelerini ihtiva eden Kuveyt Türk İşin Doğrusu zirvesi Konya iş dünyasını bir araya getirdi

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın, “İşin Doğrusu; Etik Bankacılık ve Sağlam Finansal Kararlar” konseptiyle tecrübe, bilgi ve birikimlerini paylaştığı Anadolu bölge toplantıları Konya’da yapıldı. Dedeman Hotel’de düzenlenen etkinlikte, Kuveyt Türk Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, Genel Müdür Yardımcısı İrfan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantı büyük ilgi gördü. Kuveyt Türk Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Faizsiz bankacılıkta risksiz bir gelir yoktur, risk ve gelir kardeştir” diyerek başladığı sunumunda, faizsiz bankacılıkta mal veya hizmetin gerçek olması gerektiğinin altını çizerek, “Bankacılıkta iç denetim, ahlaki denetim ve kişinin kendi denetimi  en az bankaların yasal otoritelerle birlikte yürüttüğü dış denetim kadar önemlidir” dedi.

Bireysel ve İşletme Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Yılmaz da, farklı sektörlerdeki birçok firmayla yıllardır sürdürdükleri finansal deneyimlerini örnekleriyle paylaştı.

Bir firmanın ayakta kalabilmesi için en önemli kaynağının nakit olduğuna dikkat çeken Yılmaz, güçlü bir nakit akışı için ilk önce, “İşletme sermayeniz yeterli mi?”, “Ödeme ve alacaklarınızın vadesi uyumlu mu?” ve “Hazırda kullanılabilecek ek fon kaynaklarınız var mı?” sorularına cevap vermek gerektiğini belirtti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.