İnşallah bana nasip olur

İnşallah bana nasip olur

Serik Belediyespor sözleşme imzalayan Konyalı teknik direktör Niyazi Kart, "Tecrübeli oyuncuları kadromuza kattık. Hedefimiz şampiyonluk. Serik'i profesyonel lige çıkaran ilk teknik direktör olmak istiyorum" dedi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Geçtiğimiz yıl temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'u çalıştıran Konyalı teknik direktör Niyazi Kart, Serik Belediyespor'un yeni teknik direktörü oldu. Serik Belediyespor, Niyazi Kart ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Serik Belediyespor’un yeni teknik sorumlusu Niyazi Kart, hedefinin 3. Lig olduğunu belirterek, "Serik Belediyespor’a şampiyonluk yaşatmak ve Serik Belediyespor ilk profesyonel lige çıkartan teknik sorumlu olmak istiyorum"dedi.

17 FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK

"Aslen Konyalıyım futbolun içinden gelen biriyim" diyen Niyazi Kart, "12 yıldır antrenörlük yapıyorum. Akşehir, Beyşehir, Sarayönü’nde görev yaptım. Geçtiğimiz yıl Sarayönü’nde şampiyonluk yaşadık ama 3. Lig’in kapısından döndük. Serik Belediyespor yöneticilerinden teklif geldi. Bende kabul ederek şampiyonluğa oynayacağımız takım kurmak elimizden geleni yapıyoruz. Şuan kadar 17 futbolcu ile anlaştık. Oluşturduğumuz ekibimize güveniyorum. Buraya şampiyonluk yaşatmak için geldim" şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ 3.LİG

Bölgesel Amatör Lig'de tecrübeli oyuncuları kadrosuna kattığını belirten Niyazi Kart, "Bal Liginin tecrübeli oyuncularını kadromuza kattık. Hedef şampiyonluk. Seriklilerin beklentileri de 3. Lig. Daha önce amatör liglerde mücadele etmiş bizde başkanımız, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve Serik halkı ile birlikte ilk defa Serik Belediyespor’u profesyonel lige çıkaracağız. Bizim hedefimiz 2. veya 7. Olmak değil grupta 1. Olup 3. Lige çıkmaktır. Onun içinde yönetim kurulu şuan sahaya çıkacak şekilde 17 tane futbolcu transfer etti. Başkada bir eksiğimiz yok, tesislerimiz tamam, biz ekip olarak hazırız. Geçtiğimiz yılki kadrodan birkaç oyuncu ile görüşeceğiz. Alt yapıdan bazı oyuncuları kadromuza ve kampımıza alacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.