İnşaat İşçileri Yazdan Kalma Güneşli Havanın Tadını Çıkardı

İnşaat İşçileri Yazdan Kalma Güneşli Havanın Tadını Çıkardı

Yozgat’ta son günlerde etkisini sürdüren yazdan kalma güneşli günler inşaat işçilerini sevindirdi. İşçiler öğle arası güneşli havayı fırsat bilip yatıp dinlenerek günün yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalıştı. Yozgat’ta son...

Yozgat’ta son günlerde etkisini sürdüren yazdan kalma güneşli günler inşaat işçilerini sevindirdi. İşçiler öğle arası güneşli havayı fırsat bilip yatıp dinlenerek günün yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalıştı.

Yozgat’ta son günlerde pastırma sıcaklıkları yaşanıyor. Vatandaşlar bir kısmı kış mevsimi öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda gezerek güneşli günlerin tadını çıkartırken, inşaatta işçileri ise öğle arasında çalıştıkları inşaatta yatarak hem dinlenip hem de güneşin tadını çıkardı.

İbrahim Doğan isimli işçi yazdan kalma günlerin yaşandığını belirterek "Bizler burada inşaatta çalışıyoruz. Hava güneşli çok güzel bizde öğle arası yemek molasındayız. Bazı arkadaşlarımız bu güneşli havanın tadını yatarak çıkartıyor. Ama bu aylarda yağmur kar yağması gerekir. Çünkü kuraklığın olmaması için bol yağışa ihtiyaç var." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.