İnce: Yüzsüzlüğün boyutu yolsuzluğu geçti

İnce: Yüzsüzlüğün boyutu yolsuzluğu geçti

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce yüzünde çıkan uçuğun nedenini yolsuzluk ve yüzsüzlüğe bağladı.

Muharrem İnce, seçim bölgesi Bursa'da düzenlediği basın toplantısında yüzünde çıkan uçuğun nedenini açıklarken "Yüzsüzlüğün boyutu, yolsuzluğun boyutunu aşınca yüzümde uçuklar çıktı. Bu kadar pişkinlik, bu kadar yüzsüzlük olur" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin o açıklamaları;

Basın toplantısında, Türkiye'nin yolsuzlukla çalkalandığının altını çizen Muharrem İnce, "Türkiye bir yolsuzlukla çalkalanıyordu, şimdi ise bir yüzsüzlükle çalkalanıyor. Yüzsüzlüğün boyutu, yolsuzluğun boyutunu aşınca yüzümde uçuklar çıktı. Bu kadar pişkinlik, bu kadar yüzsüzlük olur.

"DİN İMAN SADECE SİZDE Mİ VAR"

Suçüstü yakalandınız hırsızlıktan, yetimin hakkını yediniz. Başı örtülü, başı açık bacımın hakkını yediniz. Be utanmaz adamlar, bu ne yüzsüzlük ve pişkinlik de, halen 'Komplo, vatan millet' diyorsunuz, 'Din iman' diyorsunuz. Din iman sadece sizde mi var? Yüzsüzlüğün boyut, yolsuzluğun boyutunu aştı. Bunların yüzünden yüzümde yaralar çıktı" ifadesini kullandı.

UÇUK MANSUR YÜZÜNDEN Mİ GEYİKLERİ

Öte yandan Muharrem İnce'nin yüzünde çıkan uçuk sosyal medyanın da gündemine oturdu. CHP'nin Ankara adayı olmayı hayal eden ancak Mansur Yavaş'ın adaylığının ardından belediye başkanlığı hayalleri yıkılan İnce'nin yüzündeki uçuğu bu olaya bağlayanlar bile oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.