İnandık ve hedefe ulaşacağız

İnandık ve hedefe ulaşacağız

Konyaspor kampına ziyaret. Başkan Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Coşkun, Osman Tezcan ile Necip Özova, yeşil-beyazlı ekibin Kızılcahamamda başlayan ikinci etap kampını ziyaret etti.

Teknik heyet ve futbolcularla düzenlenen tanışma toplantısında konuşan Bahattin Karapınar, “Tek isteğimiz başarılı olarak hak ettiğimiz Turkcell Süper Lig’e dönmek. El-ele vererek bunu lafta bırakmayacağımıza inanıyorum” dedi. 

Tanışma toplantısında teknik heyet ve futbolculara hitaben bir konuşma yapan Karapınar, “Bizler Konyaspor’da yönetici olarak görev almanın zorluğunu ve sorumluluğunun farkında olarak göreve geldik. Zor bir işimiz olduğunu biliyoruz. Yola çıkarken listemizde bulunan arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde bu zorluğun üstesinden geleceğimiz ve Turkcell Süper Lig’e yeniden çıkarak Konya’yı sevindireceğimiz ortak görüşü ortaya çıktı. Aynı inancı burada sözlerde de görüyorum. Bunu el birliğiyle herkes üzerine düşeni yaparak eyleme dönüştüreceğiz. Konya şehri sizlerden başarı bekliyor. Tek isteğimiz hedefe ulaşarak misafir olarak bulunduğumuz Bank Asya 1.Lig’den Turkcell Süper Lig’e yükselmek. Bu söylediklerimiz ve düşüncelerimiz sadece konuşmalarda kalmayacak. Hüsnü Özkara hocamız bu ligi yakından tanıyor. Kaliteli oyunculardan kurulu iddialı bir takım oluşturuldu. Konyaspor Yönetim Kurulu olarak size daha önce verilen sözlerin zamanında yerine getirileceğini burada bir kez daha paylaşmak istiyorum. Bizim heyecanımızı ve yeniden TSL’e dönme arzu ve isteğimizi sizinde gözlerinizde görüyorum. İnşallah zorlukların üstesinden geleceğiz ve amacımıza ulaşacağız. Sakatlıksız bir sezon geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Coşkun, yeşil-beyazın kendisi için yalnızca renkten ibaret olmadığını, yaşam biçimi haline geldiğini belirterek, “Çok sevdiğim Konyaspor’a uzun yıllar sonra aktif yönetici olarak dönmek çok güzel bir duygu. Yeşil-beyazlı renklerin başarılı olması adına gecesini gündüzüne katarak görev yapacak bir yönetim kurulunun Konyaspor’da görev aldığını sizlerinde bilmesini istiyoruz. Bize yakışan Konyaspor’umuzun başarılı olması adına çalışmak. Sizde alacağınız yüz güldürecek sonuçlarla buna katkı sağlayacaksınız. Bu konuda inancımız tam” dedi.
Göreve gelirken başarılı olmak parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tezcan, “Bizler bu zor ama bir o kadar da önemli görevi başarıyla tamamlayacağımıza ve gözbebeğimiz olan Konyaspor’umuzu, sezon sonunda sizlerinde katkısıyla hak etti Turkcell Süper Lig’e taşıyacağımıza inanıyoruz” derken, Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özova’da takımımıza 2009-2010 sezonunda başarılar diledi ve Turkcell Süper Lig’e yükseleceğimize olan inancını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.