İnancın zaferi

İnancın zaferi

Torku Kon yaspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılar 2-0 geriye düştükleri Karabükspor karşısında alınan 2-2’lik sonuç ve 1 puan için mutlu.

Torku Konyaspor’un genç stoperi Selim Ay, Karabükspor karşısında skor ne olursa olsun bir an olsun bile puan ya da puanlar alacakları yönünde inançlarını kaybetmediklerini ve bunun karşılığını da 2-0 yenilgiden geri gelerek 2-2'lik beraberlik ve 1 puan aldıklarını söyledi.

Karabükspor'un Avrupa hedefi doğrultusunda mücadele verdiğini kendilerinin de ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini belirten Selim Ay, "Maça bu düşüncede başlandı. Bakıldığında rakibe oranla daha iyiydik. Pozisyon vermedik. İyi mücadele ettik. Ama kalemizde duran topta gördüğümüz gol ve soyunma odasına 1-0 geride gitmemiz bizim istemediğimiz tek şeydi. Ama biz bu maçı çevireceğimize olan inancımızı bir an olsun kaybetmedik. İkinci yarıya iyi başladık. Fakat kaçırdığımız penaltı ve hemen peşinden skorun 2-0'a gelmesi kötü oldu. İnancımızı ve yüreğimizi ortaya koyduk. Sonucunda da skoru 2-2'ye getirdik. Bana göre buradan puansız ayrılmış olsaydık çok üzülürdük. Çünkü yaptığımız geri dönüşle bu sonucu hak ettiğimize inanıyorum. Seyircilere güzel bir maç izlettirdikleri için iki takım oyuncularını da kutluyorum. Bizim işimiz daha bitmedi. Sahamızda Kayserispor maçını kazanarak taraftarlarımızın önünde oynayacağımız bu sezonun son maçını 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.