İmzalar haftaya

İmzalar haftaya

Son olarak Antalyaspor'dan Uğur inceman'ı renklerine bağlayan Torku Konyaspor'da, yeni imzalar önümüzdeki haftaya atılacak. Futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, bazı yabancı oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi

Torku Konyaspor’da, forvet oyuncusu transferi için çalışmalar çok yönlü olarak sürdürülmekte. Kaleci konusu haftaya çözülecek.  Kariyerli ve kalite değeri yüksek futbolcular transfer etmeyi amaçlayan Torku Konyaspor yönetim kurulu, Volkan ve Andrei Torje’dan sonra dış transferde 3. imzayı Antalyaspor’dan ayrılan tecrübeli oyuncu Uğur İnceman’a attırdı.  Geride kalan sezonda olduğu gibi yeni dönemde de takım olma ruhunu yakalayarak ligde daha üst sıraları hedefleyen yeşil-beyazlı takımda, kaleci ve forvet transferi için yoğun mesai harcanmakta. Kaleci konusunda, Erciyesporlu Gökhan’dan yanıt beklenmekte. Yerli kaleci olmaması halinde şabancıya dönülecek ve sorun önümüzdeki hafta içerisinde çözümlenecek.

Torku Konyaspor’da, yabancı forvet konusunda da yönetim ince eleyip sık dokumakta. Yapılan açıklamaya göre, Gekas’ın yerini kariyerli bir futbolcuyla doldurulmak istenmekte. Bu nedenle, 3-4 futbolcuyla görüşmeler yapılıyor. İsmi açıklanmayan bu futbolculardan bir transfer edilecek. İç transferi bitiren ve dış transferde iyi bir ön libero ve bir de sola kanat oyuncusu alınacak ve transfer büyük ölçüde bitirilecek. Dahası, Torku Konyaspor’da 5 Temmuz’da Konya’da başlayacak lig hazırlıkları öncesi transfer yüzde 95 tamamlanacak. Kamp döneminde görülecek eksikliğe göre bir futbolcu daha alınacak.  

AKSOY:FORVET ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR

Torku Konyaspor  Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumsu Selçuk Aksoy, herkesi tatmin edecek. Lige ağırlığını koyacak bir takım kurmanın gayretini gösterdiklerini belirterek, önümüzdeki hafta 1-2 imza daha attıracaklarını söyledi. Şimdiye kadar hem iç hem de dış transferin istedikleri doğrultuda gittiğininin altını çizen Aksoy, şunları söyledi:

“Bizim amacımız herkesin tatmin olacağı ve lige ağırlığını koyacak bir takım oluşturmak. Şimdiye kadar herşey istediğimiz gibi gidiyor. Bir kaleci ve iki forvet oyuncusu ile görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonunda bu görüştüğümüz oyuncularla bir araya gelmenin planlarını yapıyoruz. Bu karşı karşıya görüşmelerin sonucunu da alacağımızı düşünüyor ve önümüzdeki hafta 1-2 oyuncu ile sözleşme imzalarız diye düşünüyorum. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar, biz iyi bir takım kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum