İMZALAR BU HAFTA

İMZALAR BU HAFTA

Konya Anadolu Selçukluspor’da iç transferde imzaların bu hafta atılması bekleniyor. Yeşil beyazlılar 3 ismin peşinde…

Konya Anadolu Selçukluspor’da iç transferde imzaların bu hafta atılması bekleniyor. Yeşil beyazlılar 3 ismin peşinde…

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Zafer Turan kadroda kalmasını istediği isimleri yönetime iletti. Turan’ın listesindeki üç isimle hafta içerisinde anlaşılması beklenmekte.

İHTİYAR DELİKANLI KALACAK

Teknik direktör Zafer Turan yeşil beyazlıların tecrübeli kalecisi Mehmet Zeki Uçan’ın yeni sezonda da kadroda yer almasını istedi. 2 yıldır yeşil beyazlı formayı taşıyan tecrübeli isim özellikle geçtiğimiz yıl gösterdiği performans ile herkesin beğenisi toplamıştı. Ligde son 4 haftada sakat olmasına rağmen takımını yalnız bırakmayan 2. kaptan Zeki ile bu hafta masaya oturacak yeşil beyazlı yöneticiler maddi bir problem olmaması durumunda Zeki ile 1 yıllık anlaşmaya imza atacaklar.

SERHAT KADRONUN VAZGEÇİLMEZİ

Zeki gibi son 2 sezondur yeşil beyazlı formayı taşıyan Serhat Mermer’de Zafer Turan’ın gelecek sezon kadroda düşündüğü isimler arasında yer alıyor. Sözleşmesi sona eren oyuncu ile Turan’ın raporu ardından görüşmeler başladı. Oyuncunun da yeni sezonda takımda yer almak istediği bilgisine ulaşılırken, anlaşmanın hafta içerisinde imzalanması beklenmekte.

KUZU DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma dahil olan Aydın Kuzu’da, Zafer Turan’ın oluşturmayı düşündüğü yarışmacı takım içerisinde düşünülen isimler arasında. Devre arasında takıma dahil olan Aydın Kuzu, 16 maçta bin 185 dakika sahada kalarak 2’de gole imza atmıştı. Aydın Kuzu ile de temaslarını sürdüren Anadolu Selçukluspor Futbol Komitesi, tecrübeli isim ile de hafta içerisinde masaya oturması beklenmekte.

2 İSİM NETLEŞMEDİ

Anadolu’da anlaşması muhtemel iki isim ise henüz netleşmedi. Zafer Turan kaleci Deniz ve Ahmet Önay konusunda henüz karar vermediğini belirtirken sözleşmesi biten oyuncularla ilgili kararında bu hafta içinde netleşmesi beklenmekte. Adı geçen isimler dışında ki oyuncular ise yeni sezonda kadroda düşünülmemekte.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.