İmza bugüne kaldı

İmza bugüne kaldı

Dün Konyaya gelen Hüsnü Özkara ve ekibi yöneticilerle bir araya geldi

Dün Konya’ya gelen Hüsnü Özkara ve ekibi yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Ahmet Şan’ın Konya dışında olması nedeniyle imza bugüne kaldı. Teknik ekip ve yönetim transfer için kolları sıvadı

 

Teknik direktör sorununu Hüsnü Özkara ile anlaşarak çözen Konyaspor’da iç ve dış transfer harekatı başlıyor. Yönetim kurulunun iki hafta önce yaptığı toplantıda belirlenen 5 teknik direktör adayı arasından Hüsnü Özkara’yı tercih eden yeşil-beyazlı takımda, dış transferde nokta transferler yapılacak.

Cumartesi günü Konya’ya gelen ve masaya oturularak kesin anlaşma sağlanan, ancak aynı gün akşam özel işleri nedeniyle Ankara’ya dönen yeni teknik direktör Hüsnü Özkara, dün öğle saatlerinde Konya’ya geldi..Özkara ile sözleşmenin imzalanmasının ardından iç ve dış transfer çalışmaları masaya yatırılacak.

Konyaspor’da sözleşmeleri biten yabancı futbolculardan Pawelek ve Perez ile yerli oyunculardan Gökhan Emreciksin takımdan ayrıldı. Robak ve Kere’nin ise sözleşmeleri sürüyor. Ancak, Robak’ın Süper ligden bazı takımlarla görüştüğü ileri sürüldü. Sözleşmeleri sona eren diğer yerli oyunculardan Erdinç, Ertuğrul, Can parlayan, kaleci Ercüment konusunda kesin karar, yönetim ve teknik direktör Hüsnü Özkara arasında yapılacak görüşmede verilecek.

Dış transferde ise, Şekerspor’dan Ömer Ali Şahiner, Kasımpaşa’dan Gökhan Güleç ve Hüseyin Yoğurtçu ile ismi açıklanmayan iki kaleci yer alıyor. Ancak, yönetim ve teknik direktör arasında yapılacak görüşmenin ardından transfer edilecek futbolcular belli olacak. Hedef, Koanyaspor’a uyum sağlayabilecek ve yararlı olabilecek, Konyaspor’u Süper lige taşıyabilecek futbolcuların transfer edilmesi.

HASAN DAĞLI: HERŞEY İYİ OLACAK

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, teknik direktör sorununu Hüsnü Özkara ile çözmekle doğru bir iş yaptıklarını, Hüsnü Özkara’nın kendini ispatlamış, Konyaspor’a da geçmişte büyük yararları olmuş bir teknik adam olduğunu belirterek, “Doğru bir karar verdiğimize inanıyorum” dedi.

Hüsnü Hoca ile hedeflerine ulaşmak için herkesin kendisine yardımcı olmasının gerektiğinin altını çizen Hasan Dağlı, “Hüsnü Özkara tanıdık bilindik, kendisini ispatlamış ve kulüpçü bir teknik adam. Biz kendisiyle iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Dolayısıyla herkesin Konyaspor’un başarısı için bu konuda desteğini bekliyoruz. Bizim için Konyaspor’un başarısı önemlidir. Bu kulüpte herkes gelip geçicidir, önemli olan kulübün kalıcı olması ve başarısıdır. Bizim bir hedefimiz var, o hedef ise bu takımı bir üst lige çıkarmak. Bütün mesaimizi bu doğrultuda harcayacağız. İnşallah el ele vererek bu hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.