İMAŞta final heyecanı start alıyor

İMAŞta final heyecanı start alıyor

İttifak Holding şirketlerinden İMAŞ Makinenin iç iletişim çalışmaları kapsamında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvasında final müsabakaları bu hafta başlıyor

İttifak Holding şirketlerinden İMAŞ Makine’nin iç iletişim çalışmaları kapsamında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final müsabakaları bu hafta başlıyor. İttifak Holding şirketlerinden İMAŞ Makine’nin geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvasında finale kalan dört takım birincilik için yarışacak. 7 Nisan 2012 tarihinde başlayan turnuvaya katılan 9 takım, final grubuna kalmak için yarıştı.

İMAŞ Makine’nin çeşitli birimlerinde çalışan 99 kişiden oluşan 9 takımın mücadele ettiği turnuvada şimdiye kadar 39 karşılaşma yapıldı. Final grubuna kalma başarısı gösteren Cutermiller, Deportivo La Konya, Testere ve Forza İmaş takımları şampiyon olmak için ter dökecek. Turnuvanın şampiyonu, Cutermiller- Forza İMAŞ ve Deportivo La Konya-Testere arasında 8 Haziran Cuma günü oynanacak yarı final karşılaşmalarından galip çıkan takımlar arasında yapılacak final karşılaşmasıyla belirlenecek.

Adese Petrol Halı Saha Spor Tesislerinde yapılan turnuva hakkında açıklama yapan İMAŞ Makine Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Pek, “İç iletişim çalışmaları bağlamında değerlendirdiğimiz turnuvamız, hem yönetim kadromuz hem de tüm personelimiz için motivasyon artırıcı bir etkinlik oldu. Takımlar arasında tatlı bir rekabet söz konusu olsa da her şeyden önce sportmence ve fair play ruhuna uygun olarak oynanan bir turnuva düzenledik. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorken sona yaklaştığımız turnuvamızda hak edenin kazanmasını temenni ediyorum” dedi.

1989 yılında 300 m2 kapalı alanla Karatay Sanayisi’nde İttifak Makine Sanayi A.Ş. unvanıyla kurulan şirketin ilk faaliyet konusu, un fabrikaları üretimi. Markalaşma çalışmalarını 2003 yılında tamamlayan şirket, değirmen makinelerini “Milleral”, testere tezgahlarını “Cuteral” markası ile üretmeye başladı. Cuteral markasıyla ürettiği şeritli testere tezgâhlarıyla sanayiciye zamanında teslim, hızlı servis prensibiyle kalite ve güvenin markası oldu. Kurum, Milleral markasıyla da; değirmen diyagram, projelendirme, üretim, montaj ve devreye alma dahil komple sistemler üretme kabiliyeti ve kalitesini müşterileriyle paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.