İlker Başbuğ, Okurlarıyla Buluştu

İlker Başbuğ, Okurlarıyla Buluştu

TÜYAP'ta bu yıl 33'ncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'Suçlamalara karşı gerçekler' adlı yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.Eski Genelkurmay Başkanı İlker...

TÜYAP'ta bu yıl 33'ncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, 'Suçlamalara karşı gerçekler' adlı yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, TÜYAP’ta 33'ncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’ndaki imza gününe katıldı. Kitabını basan yayın evinin standını ziyaret eden Başbuğ’a okurlar büyük ilgi gösterdi. Okurlar İlker Başbuğ’un resmini çekmek için bir birleriyle yarıştı. Başbuğun bir okurla uzun süre ayak üstü konuşması ise dikkatlerden kaçmadı. Başbuğ daha sonra yeni kitabını imzalamak için salona geçti. İlker Başbuğ’un salona girmesiyle okurlar alkışlarla 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' sloganı attı. Başbuğ daha sonra okurların almış olduğu kitapları imzaladı. Kitapları imzalarken bir okur ise Başbuğ’un elini öpmeye çalıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.