İlk rakip Mersin

İlk rakip Mersin

Kızılcahamamda hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bugün Patalya Cupta Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Bir diğer taraftan yeşil-beyazlılar antrenman temposunu giderek artırıyor

Konyaspor’da özel maç serisi bugün ‘Patalya Cup’ futbol turnuvasında Mersin İdmanyurdu ile yapılacak karşılaşmayla başlayacak. Lig hazırlıklarını, Kızılcahamam’da sürdüren yeşil-beyazlılar, dün de çift antrenmanla geçirdiler. Sabah, kondisyon, öğleden sonra da tekniğe dayalı bir antrenman yapan Kartallar bugün saat 15.00’de Mersin ile karşı karşıya gelecekler. İddaa’ya alınan maçta yer almayacak futbolcular ise sabah antrenmana çıkacaklar. Konyaspor, Patalya Cup’ta ikinci maçını ise 22 Temmuz Çarşamba günü Bank Asya 1. lig takımlarından Giresunspor ile yapacaklar.

Turnuvada Cumartesi günü oynanana maçta Mersin İdmanyurdu-Giresunuspor’u Yeşil-beyazlılar da, önceki akşam teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmanda Samet Yüksel, fizyoterapist Ahmet Bayrak nezaretinde takımdan ayrı yürüyüş yaparken, diğer oyuncular topla yapılan ısınma hareketleri ve çabukluk-koordinasyon çalışması ile antrenmana başladı. İki grup halinde 12 dakikalık tempolu koşu sırasında adalesindeki ağrıları artan Ömer Gündostu ve Ferdi Başoda takımdan ayrılırken, diğer oyuncular önce ikişerli hücum savunma çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenman, hücum-savunma üzerine yapılan çalışmalar ve açma-germe hareketleri ile tamamlandı.
Kartal’da antrenman temposu giderek artıyor. Dün sabah Patalya otelin fitness salonunda yapılan pilates hareketlerinin ardından antrenman sahasına giden futbolcular antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleri ile sürdürdü. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcuları, saha içerisinde belirlenen parkurda polar saatlerle tempolu koşu çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. Antrenmana hasta olan ve istirahat eden Branimir Poljac katılmazken, Samet Yüksel ile tempolu koşu çalışmasında ağrıları artan Selim Ay takımdan ayrı olarak masör Fatih Topakçal yönetiminde çalıştı.
Konyaspor’da, Kızılcahamam kampına katılan Brezilyalı futbolcu Da Silva’nın transferindeki sorun dün de çözülemedi. Transfer ücretinde indirim istenilen Da Silva’nın imza atacağına inandığını belirten basın sözcüsü Güven Öten, teknik kadronun isteği doğrultusunda iki transfere daha yapacaklarını açıkladı. Yeşil-beyazlılar da Da Silva dışında biri stoper ve bir forvet oyuncusu daha alınacak. Bu arada, para konusunda da görüşlerini aldığımız basın sözcüsü Öten, “sorunu yönetim olarak kendi olanaklarımızla çözmeye çalışıyoruz. Her şey yolunda. Konyaspor yönetimi olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Konyaspor’u iyi günler bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.