İlk rakip Hacettepe

İlk rakip Hacettepe

2. Lig’de Final Grubu maç fikstürü belli oldu. Torku Selçuk Üniversitesi, Yozgat ve İstanbul da çift devreli lig usulüyle oynanacak olan maçların ilkinde Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor. İlk olarak 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Yozgat Grubu’nda mücadele verecek olan Sarı-mavililerde antrenman temposu biraz düşürüldü. Bir haftadır günde çift idman ile çalışan ekibimiz bugün ve yarın tek idman yapacak. Pazar günü genç oyuncular ve fazla oynama şansı bulamayan isimlerden oluşacak takımın Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi basketbol takımı ile özel bir maç yapacağı ve bu maçın ardından tüm takımın Şeker Fabrikası Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan Konya Şekerspor-Turgutluspor maçını izleyecekleri kaydedildi.

Final Grubu’nda çok zorlu geçecek 6 maça çıkacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu üyeleri, “Selçuk Üniversitesi’nin bu sezon yaşadığı sıkıntılar ortada. Kapanma aşamasından dönen ve rakiplerinden 1 ay sonra sezonu açabilen bir takımın 24 takımlı ligde sergilediği başarı ortada. En iyi 4 takım içerisindeyiz. Bugün Trabzonspor, Hacettepe ve Olin kadar bizim de lige çıkma şansımız var. Hatta biz takım olarak daha da ümitliyiz. Yeter ki iyi konsantre olalım. Yenemeyeceğimiz takım yok. Konyalı sporseverler bu takımı ayakta tutmak için büyük bir seferberlik ilan etmiştir. Ziyaret ettiğimiz hiçbir işadamı veya sanayici bizi boş çevirmedi. İnşallah camiamızın vereceği büyük destekle kalan 6 müsabakayı da en iyi şekilde değerlendirip, Selçuk Üniversitesi’ni yeniden layık olduğu Birinci Lig’e taşıyacağız” dediler.
FİKSTÜR BELLİ OLDU
TB2L Final Grubu maç fikstürü belli oldu. Yozgat ve İstanbul’da çift devreli lig usulüyle oynanacak olan ve en iyi iki takımın Beko Basketbol Ligine yükseleceği Final Fourda temsilcimiz Selçuk Üniversitesi; ilk maçını güçlü rakibi Hacettepe Üniversitesi ile oynayacak. Fikstür şöyle: TB2L Play-Off Final Grubu maçları Yozgat Grubu (Bozok Spor Salonu) 30 Nisan Cuma Olin Gençlik-Trabzonspor Hacettepe Ün.-Selçuk Üniversitesi 1 Mayıs Cumartesi
Selçuk Üniv.-Olin Gençlik Trabzonspor-Hacettepe Üniv. 2 Mayıs Pazar Trabzonspor-Selçuk Üniv. Hacettepe-Olin Gençlik. İstanbul Grubu (Sinan Erdem S.S.) 7 Mayıs Cuma Trabzonspor-Olin Gençlik Selçuk Üniv.-Hacettepe Üniv. 8 Mayıs Cumartesi Olin Gençlik-Selçuk Üniv. Hacettepe-Trabzonspor 9 Mayıs Pazar Selçuk Üniv-Trabzonspor Olin Gençlik-Hacettepe. Öte yandan karşılaşmaların oynanacağı saatler daha sonra açıklanacak.
DOĞRU BASKETBOL İLE LİGE ÇIKACAĞIZ
TB2L de artık son viraj için çalışmalarını yüksek moralle sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi istim üzerinde. Sarı-mavili takımın başarılı koçu Hasan Özmeriç takımın sezon başından bu yana inanılmaz bir ivme ve inançla buraya geldiğini hedefe ulaşmak için ise artık sayılı günler kaldığını söyleyerek: “Bu takımda inanılmaz bir istek ve arzu var. Konya’ya geldiğim günden bu yana sporcularımızın gözünde ki ışık beni her geçen gün daha da umutlandırdı. Zaten geldiğimiz noktada elde ettiğimiz bu başarıda sporcularımın ve teknik heyetin isteği ile arzulanan yerdeyiz. Tabii ki yönetim kurulunun ve taraftarların inançları ise tartışılmaz durumda. Konya İzmir Karşıyaka kulübünden sonra gördüğüm en büyük basketbol şehri. Üniversite gençliği ile şehir bütünleşmiş. İş dünyasının katkısı göz ardı edilemeyecek boyutlarda. Böyle bir ortamda biz de doğruları yaparak doğru basketbolu oynayarak final four’da ne kadar iyi takım olduğumuzu Türkiye’ye göstereceğiz. Takımızda moral motivasyonu en üst seviyede. Hiçbir eksiğimiz yok. Son Işık maçında dizinden hafif sakatlanan Yunus’da çalışmalara başladı. Biz her şeyimiz ile lige artık hazırız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.