İlk hedef Akdeniz

İlk hedef Akdeniz

TorkuKonyaspor’da Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar deplasmandan galip ayrılarak iyice rahatlamanın peşinde olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında deplasmandaMedical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR BASINA KAPATILDI

Yeşil beyazlıların resmi internet sitesinden basına açık olarak gerçekleştirileceği ifade edilen dünkü çalışma daha sonradan basına kapalı gerçekleştirildi. Alınan bilgilere göre yaklaşık 1 buçuk saat gerçekleşen antrenmanda oyuncular taktik bir çalışma gerçekleştirdiler. Teknik Direktör Mesut Bakkal ise dün yapılan çalışmalara katılmadı. Bakkal’ın yanı sıra izinli olan Hleb’de antrenmana katılmayan bir diğer isimdi. Yeşil beyazlılarda bu maç öncesinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

KARTAL BUGÜN GİDİYOR

Torku Konyaspor bugün saat 11:00’de yapacağı antrenmanın ardından karayolu ile Antalya’ya gidecek. Yeşil beyazlılar saat 13:00’de Antalyaspor maçı için şehirden ayrılırken, deplasman masraflarının Romanya'da yaşayan Konyalı iş adamı Hacı Vural  tarafından karşılanacağı açıklandı. Yeşil beyazlı yönetim sponsorluk için Vural’a teşekkür etti.

ANTALYA KRİTİK VİRAJDA

Öte yandan önemli karşılaşma öncesinde Antalyaspor ise kritik viraja girmiş durumda. Kırmızı beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Kayserispor’a 3-1 mağlup olarak 16 sıraya gerilemiş aynı zamanda da 18. sıradaki Kayserispor ile arasındaki puan farkı 2’ye inmişti. Medical Park Antalyaspor için önemi daha da artan Torku Konyaspor maçında kırmızı beyazlılar sahasında taraftarının da desteği ile kazanma peşinde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.