İlk 5 haftalık hedef tutmadı

İlk 5 haftalık hedef tutmadı

Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçını geride bıraktıklarını ve önlerinde İstanbul Başakşehirspor maçı ile başlayacak zorlu bir seri bulunduğunu belirtirken, bu seriden en iyi şekilde çıkacağını söyledi

Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçını geride bıraktıklarını ve önlerinde İstanbul Başakşehirspor maçı ile başlayacak zorlu bir seri bulunduğunu belirtirken, bu seriden en iyi şekilde çıkacağını söyledi

KAZANMAYA ÇOK YAKINDIK

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, pozitif ve üretken futbolu sürdürüp sonuca gideceklerini söyledi. 'Fenerbahçe karşısında kazanmaya bu kadar yakın olduğumuz bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz' sözleriyle açıklamasına başlayan teknik direktörümüz Mesut Bakkal, "Rakip karşısında oyunun her bölümünde üstündük. Talihsiz goller yedik. Ama Fenerbahçe'li oyuncuların vakit geçirme adına zaman çalmalarına ve hakemlerin buna izin vermesine tepkimiz oldu. Rakip karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Bizim tesellimiz yürekli futbolumuz. Bunu kalan haftalarda da devam ettireceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Yenilginin tek sorumlusu Kaya olarak gösteriliyor. Ama bilinmeli ki Kaya bizim hazırlık dönemindeki en iyi oyuncumuzdu. Herkes hata yapabiliyor. Önemli olan bunlardan gerekli dersleri çıkartarak tekrarlamamak. Biz Kaya ve tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Bu takımdaki herkesin ortak paydası başarılı olmak" diye konuştu.

7-9 PUANLIK HEDEFİ TUTTURAMADIK

Mesut Bakkal, "Önümüzde zorlu maçlar serisi bizi bekliyor" derken sözlerine şöyle devam etti: "İlk 5 hafta sonunda kendi adımıza 7-9 puanlık bir hedef koymuştuk. Ama bunu başaramadık. Ligde kolay maçyok. Her türlü sonuç alınabiliyor. Şimdi önümüzde zor bir seri daha var. Lige verilen arada İstanbul Başakşehirspor maçına iyi hazırlanıyoruz. İçeride dışarıda oynayacağımız tüm maçlara galibiyet için çıkıyoruz. 3 maçtır kazanamıyoruz. İnşallah bu seriye İstanbul Başakşehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak son vereceğiz. Bugüne kadar iç saha maçlarımızda taraftarlarımızın müthiş bir desteği oldu. Aynı desteğin İstanbul Başakşehirspor maçında da devam edeceğine inanıyoruz..."

SAKATLARIN DURUMU

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Mesut Bakkal, "Hasan Kabze iyileşti. İstanbul Başakşehirspor maçında bizimle olacak. Selim'in bir sakatlığı vardı. Fenerbahçe maçında oynamadı. Takımla çalışmalara başladı ve hazır olacak. Marica'nın dizinde bir problemi vardı. Tedavisi yapıldı ve ameliyata gerek duyulmadığı için Sivasspor ve SAİ K.Erciyesspor maçlarında forma giydi. İstanbul'da Fenerbahçe maçı öncesi yaptığımız antrenmanda nadir görülen bir şekilde ayak tabanında bulunan zarda meydana gelen rahatsızlıktan dolayı yürümekte bile zorluk çekti. Oynayamadı. Romanya Milli Takım kampındaydı. Sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldığını ve tedavisine başlanıldığı haberini aldık. İstanbul Başakşehirspor maçında inşallah oynayacak. Djalma'nın sakatlığı dizindeydi. Tam iyileşti derken yeniden nüksetti. Portekiz'de tedavisine devam edildi ve Konya'ya dönerek CORE hareketleri ile antrenmanlara başladı. Pazartesi gününden itibaren tempolu koşulara başlayacak. İstanbul Başakşehirspor maçında oynaması zor. Ama Kasımpaşa karşılaşmasına yetişecek. Milli maç arasından sonra sakat oyuncularımızında aramıza katılmasıyla daha verimli, üretkenliği devam eden bir Torku Konyaspor olmaya devam edecek" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.