İlhan Palut’un ilginç istatistiği

İlhan Palut’un ilginç istatistiği

Konyaspor’da bu sezon maç kaybetmeyen teknik direktör İlhan Palut teknik direktörlük kariyerinde Alanyaspor maçlarında hiç yenilgi almadı. Ligde 8 maçtır yenilmeyen İlhan Palut Alanyaspor ile oynadığı 6 maçın 4’ünü kazandı

Süper Ligin 8.haftasında Alanyaspor ile karşılaşan ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Konyaspor’da, teknik direktör İlhan Palut rakip karşısında ilginç bir istatistiğe imza attı.

Konyaspor, bu sezonun ilk 8 haftasında Sivasspor'u 1-0, Başakşehir'i 2-1, Altay' 3-1 mağlup ederken, Adana Demirspor ile 1-1, Giresunspor ile 0-0, Trabzsonspor ile 2-2, Kasımpaşa ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Son 4 haftada 4 beraberlik alan Yeşil-beyazlı ekip namağlup unvanını galibiyetler alarak devam ettirmenin hesabını yapıyor. Konyaspor taraftarı ise bu güzel başlangıcın devam etmesini ve takımlarının zirvede kalmasını istiyor.

Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelen ve maçtan 1-1’lik skorla ayrılan Konyaspor’da genç teknik adam İlhan Palut, Antalya temsilcisine karşı hiç kaybetmedi. Palut, kariyerinde 2 farklı takımın başında Alanyaspor’a karşı mücadele etti.

Başarılı teknik adam, Göztepe ve Konyaspor ile Alanyaspor’a karşı çıktığı 6 maçın 4’ünü kazanırken, iki maçını ise berabere tamamladı. İlhan Palut’un, Akdeniz ekibine karşı aldığı sonuçlar ise şöyle;

Konyaspor-Alanyaspor: 1-1

Konyaspor-Alanyaspor: 1-0

Alanyaspor-Konyaspor: 1-3 (Hazırlık Maçı)

Göztepe-Alanyaspor: 1-0

Göztepe-Alanyaspor: 3-3

Alanyaspor-Göztepe: 0-1

GALATASARAY MESAİSİ BUGÜN BAŞLAYACAK

Süper Ligin 8.haftasında Alanyaspor ile karşılaşan ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Konyaspor’da, Galatasaray maçının hazırlıkları bugün yapılacak antrenman ile başlayacak.

Alanyaspor maçının ardından teknik heyet tarafından yeşil-beyazlı oyunculara verilen 3 günlük izin bugün sona erdi. Konyaspor 17 Ekim Pazar günü Saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile başlayacak

Milli takımlarında olan oyuncular antrenmana katılmayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.