Ilgın bir adım önde

Ilgın bir adım önde

Birinci Amatör Küme A Grubunda Akşehir Belediyespor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından grup 2.'liği için Ilgınspor ve Havzanspor arasında kıyasıya bir yarış başladı.

Birinci Amatör Küme A Grubunda Akşehir Belediyespor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından grup 2.'liği için Ilgınspor ve Havzanspor arasında kıyasıya bir yarış başladı. İki ekip arasında oynanan son maçta taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bu skor Ilgınspor'un işine yaradı. Ilgın ekibi maç eksiği ve 20 puanla 3.sırada haftayı tamamladı. Geride kalan haftada ise Havzanspor haftayı  bay geçerken Cihanbeyli Belediyespor Ilgın deplasmanına gitmeyince Ilgınspor 3-0 hükmen galip sayıldı ve puanını 23'e çıkardı.

Havzanspor ise 21 puanda kaldı. Ilgınspor sezonun son maçında 2. kümeye düşmesi kesinleşen ve hiç puan alamayan Yeni Meramspor'a konuk olacak. Havzanspor ise Ilgınspor deplasmanına gitmeyen Cihanbeyli Belediyespor'a konuk olacak. Havzanspor'un Play-Off'a kalması için önce rakibini yenmesi gerecek ve daha sonra ise Ilgınspor'un  Yeni Meramspor'a yenilmesini bekleyecek. Puan tablosunda  ve fikstüre göre Ilgınspor'un matematiksel olarak Play-Off'a daha yakın olduğu ortaya çıkıyor. Son hafta maçlarının ardından A grubunda Play-Off biletini alan ekip belli olacak. B grubunda ise Play-Off biletini Yeni Emirgazi Belediyespor almıştı. Grup maçları tamamlandıktan sonra Yeni Emirgazi Belediyespor ve A grubu 2.'si tarafsız bir sahada oynanacak maçla Süper Gruba yükselecek son ekip olmaya çalışacak. Bozkır Gençlerbirliği ve Akşehir Belediyesi Kültürspor'un ardından son takım Play-Off maçı ile belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.