İler Erdem kalmalı

İler Erdem kalmalı

Konya Anadolu Selçukluspor’da ligde kalmanın garantilenmesi ardından gelecek sezon planları başladı. Gelecek sezona dair en büyük soru ise Teknik Direktör İlker Erdem’in görevde kalıp kalmayacağız.

Konya Anadolu Selçukluspor’da ligde kalmanın garantilenmesi ardından gelecek sezon planları başladı. Gelecek sezona dair en büyük soru ise Teknik Direktör İlker Erdem’in görevde kalıp kalmayacağız.

İKİNCİ YARI GELMİŞTİ

Teknik Direktör İlker Erdem yeşil beyazlıların başına ligin ikinci devresinde gelmişti. Nevzat Dinçbudak’ın görevi bırakması ardından göreve gelen Karadenizli teknik adam oldukça iyi bir performans göstererek, yeşil beyazlılar onun kontrolünde 20 puan topladı.  Şimdi merak edilen ise Erdem’in gelecek sezon görevde kalıp kalmayacağı.

“BİZ TERCİH EDİLENİZ”

İlker Erdem konuyla ilgili olarak Sarıyer maçı ardında yaptığı açıklamada, “Ben hiçbir zaman bireysel bir plan yapmadım. Biz teknik adamlar tercih edilen insanlarız. Buraya gelirken de hiç plan yapmadım. Şartlar uygun olursa devam ederiz. Burada gerçekten mutluyum. Burada işimizi yapmaya, çalıştığımız kulübü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Biz hizmet etmek istiyoruz. Ama olmaya da bilir. Devam edeceksek sayın yöneticilerle oturur bir yol planı belirleriz. Bizim tercih etme şansımız olmadığı için bir şey diyemiyoruz. Sayın yönetim kurulunun tercihidir. Burada olup olamamam da o kadar önemli değil. Burada herkese, tüm Konya’ya teşekkür ederim. Sorunsuz, sıkıntısız bir sezon geçirdim. Biz teknik adamız, tercih edilirsek, bu kulüp veya başka kulüp, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Olmazsa da evimizde otururuz.” demişti.

YÖNETİM KONGREYİ BEKLİYOR

Öte yandan alınana bilgilere göre yönetim kurulu ise Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan olağan kongreyi bekliyor. Seçimli kongrenin atlatılması ardından ise İlker Erdem konusu ve daha bir çok konunun netleşmesi beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.