İl olacak ilçeler listesinde Konya detayı: Birinci sırada yer alıyor

İl olacak ilçeler listesinde Konya detayı: Birinci sırada yer alıyor

Konya'nın bu ilçesi il olacak ilçeler listesinde birinci sırada yer alıyor. Konuya ilişkin Konya milletvekili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uzun yıllardır il olma özlemini taşıyan Ereğlililere yüzlerini güldürecek sevindirici haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'dan geldi. Bugün AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının organizasyonunda bir dizi temaslar ve ziyaretler çerçevesinde Ereğli'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Demireller Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen Vefa programında önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı düzenlediği vefa programında partinin kuruluşundan günümüze kadar ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle ve belde teşkilatlanmalarında görev alan partililere genel ve yerel gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Usta, gün içerisinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Ereğlililerin il olma özlemini çektiklerini ifade ettiklerini söyledi.

dem0ie7xkaaxtbe.jpg

Ereğli'nin il olmayı çoktan hak ve il olma potansiyeline sahip Konya'nın en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Usta, Ereğlililerin içine su serpecek o müjdeyi verdi. Usta, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu an itibari ile ülke genelinde ilçelerin İl'e dönüştürülmesine yönelik herhangi bir çalışmanın olmadığını belirterek, hükümet bir çalışma olması durumunda Konya’dan sunulacak listenin en başında Ereğli'nin geldiğinin altını çizdi.

adsiz-002.jpg

Ereğli'nin il olacak ilçeler arasında listenin en başında gelmesinin AK Parti'nin üst düzey bir ismi tarafından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta tarafından bildirilmesi salonda büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum