İl Müdürü Yıldız’dan moral

İl Müdürü Yıldız’dan moral

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, önceki gün Konyaspor’un antrenmanını izledi ve futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

Yeni bir antrenman sahasının yapımında gerekli desteği vereceklerini belirten Yıldız, Konyaspor'un Pazar günü Giresunspor maçını, ardından da play-off grubunda oynayacağı maçları kazanarak Süper Lig'e yeniden dönüş yapacağına inandığını söyledi.

Konyaspor teknik adam ve futbolcularına başarı dileyen Yıldız, ziyarette şu açıklamayı yaptı.. "Süper Lig yolunda teknik heyete, oyuncu kadrosuna ve yönetime güvendiğimi belirtmek istiyorum. Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar'ın, Tatlıcak tesislerinin yan tarafına yeni bir çim saha yapılması konusunda istekleri oldu. Ziyaret sırasında bu konuda görüş alışverişinde bulunduk. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Konyaspor'un yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız.."
Giresunspor ile Pazar günü iç sahada oynanacak karşılaşma ile ilgili de görüşlerini açıklayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız sözlerini şöyle tamamladı. "Bana göre Konyaspor bu maçtan kendisini play-off maçlarına taşıyacak olan gerekli sonucu yani galibiyeti alacaktır. Takımımızın son haftalarda oynadığı maçlarda bir toparlanma sürecinde olduğunu herkes görüyor. Bu çalışmaların karşılığını Giresunspor maçından 3 puanla ayrılarak alacağımıza inanıyorum."
Ziyaretinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız'a teşekkür eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ise şöyle konuştu. "İl Müdürümüzden mevcut antrenman sahamızın yanında ikinci bir antrenman sahasının yapılması noktasında teknik destek açısından ricada bulundum. Kendisi de hem sahanın yapılacağı alanı görmek hem de teknik heyet ve oyuncularımıza başarı dilemek amacıyla bizi ziyaret etti. Yaptığımız incelemelerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve şahsı olarak sayın müdürümüz elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi. Bu desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.