İl Genel Meclisi’nden besicilere destek

İl Genel Meclisi’nden besicilere destek

İl Genel Meclisi üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimle göreve gelen Küçükbaş Koyun, Keçi, Damızlık Birliği yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette, besiciliğin sorunlarının birlikte çözüleceği mesajı verildi. Konya İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Namık Köklüsoy, Süleyman Savcı, Mustafa Tuncay, Hacı Alıcı, Orbay Kaya, Yaşar Tona, Hacı Hasan Karatoprak, Adem Şahin, Kamil Zeybekoğlu ve Mustafa Horoz, Küçükbaş Koyun, Keçi, Damızlık Birliği Başkanı Fettah Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Meclis üyelerine sorunlarını aktaran Öztürk, besiciliğin her geçen gün daha da kötüye gittiğini, bu sorunları çözebilmek için birlik başkanlığına aday olduğunu söyledi. Öztürk, “Besiciler olarak zor günler yaşıyoruz. Üyelerimizin ve sektörümüzün sıkıntılarına çözüm getirmek için aday olduk ve zorlu bir süreçten sonra üyelerimizin desteği ile seçildik. Bundan sonra sorunlarımızın çözümü için siyasilerimizle birlikte elimizden geldiğince çalışacağız” dedi.

Besicilerin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren İl Genel Meclisi üyeleri adına konuşan Mehmet Namık Köklüsoy ise bu sorunların çözümü için her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.