İkinci ‘3’puan hesabı

İkinci ‘3’puan hesabı

Ligdeki tek galibiyetini sahasında Balıkesirspor’a karşı alan Torku Konyaspor ikinci 3 puan için kenetlendi. Zorlu Başakşehir maçının biletleri de satışa çıkartıldı

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından, Cumartesi günü İstanbul Başakşehir’i konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Pazar günü antrenman maçında U21 takımını yenen yeşil-beyazlı takımın Pazartesi günü gerçekleştirdiği haftanın ilik antrenmanına tedavilerine devam edilen Hleb, Djalma Campos ve Uğur İnceman katılmazken, Ömer Ali Şahiner ve Ali Turan takımdan ayrı olarak çalıştı. Tek hedef, Başakşehir’i yenerek 3 hafta aradan sonra yeniden galibiyetle buluşarak moral ve güven tazelemek.  Torku Konyaspor, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah salonda kuvvet, akşam saatlerinde de sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan yeşil-beyazlılar, bugün de kondisyon ve pas çalışması yapacaklar. Kartallar, yarın ve Cuma günü yapacakları antrenmanları basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirecekler. 

Spor Toto Süper ligin 6. haftasında, ligde en az gol yiyen Başakşehir ile zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor, 5 puanla 10. sırada yer almakta. Geride kalan haftalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kartallar, attıkları 5 gole karşılık kalelerinde de 5 gol gördü. Konyaspor’unr gollerinin 2’sinde Torje, diğerlerinde Marica ve Rangelov’un imzası bulunmakta. Balıkesir maçında bir golü de Abdülhamit kendi kalesine attı. 7 puanla 5. sırada bulunan Başakşehir ise, 1 galibiyet, 4 beraberlik aldı, hiç yenilmedi ve attığı 6 gole karşılık 2 gol yedi.

Torku Konyaspor ile İstanbul Başakşehir arasında Cumartesi günü Büyükşehir Belediye stadında oynanacak ve saat 13.30’da oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Sporseverler, karşılaşmayı 10 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Biletler, Kule site AVM ve Konya Büyükşehir Stadyumunda bulunan gişeler, N'Kolay noktaları ve elektronik ortamdan temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum