İki liste zarar verir

İki liste zarar verir

Cumartesi günü yapılacak genel kurul için herhangi bir çalışma yapmadıklarını, ikili listeli bir kongreye de sıcak bakmadıklarını söyleyen Hasan Dağlı ve Zeki Çimen, “zaman, bütünleşme zamanı” dediler

Konyaspor’da Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul için çalışmalar sürerken, mevcut yönetimin dışında ikinci bir listenin daha çıkacağı şeklindeki söylentilerin asılsız olduğu, konuyla ilgili isimleri gündeme taşınan Zeki Çimen ve Hasan Dağlı, böyle bir oluşumun içinde olmadıklarını açıkladılar. Önceki gün görüştüğümüz Zeki Çimen ve Hasan Dağlı, şu aşamada ikinci bir listenin Konyaspor’a yarar yerine zarar vereceğinin altını çizdiler ve kesinlikle böyle bir çalışma yapmadıklarını vurguladılar.

BU YÖNETİME DESTEK OLMALIYIZ
Konyaspor iki listeli bir genel kurulu kaldıramaz.  Konyaspor’u seven herkes mevcut yönetime destek vermeli, mevcut yönetimdeki insanların da kendilerine maddi ve manevi destek veren herkesi samimi bir şekilde kucaklamalı.  Ben Hasan Dağlı olarak bugün itibarıyla tek listeden yanayım ve bu tek listenin de desteklenmesi taraftarıyım. Konyaspor’un iki listeyle genel kurula gitmesi için zaman da, zeminde, ortam da hazır değil. Özellikle de bugün itibarıyla da uygun olmaz. Şimdi yapılacak tek şey, bu yönetime destek olmaktır. Bunun bir başka adı da Konyaspor’a destek olmaktır. İki listenin Konyaspor’a hem zaman kaybettireceğini hem de büyük zarar vereceğini düşünüyorum. Bir başka deyişle  Konyaspor kulübü de iki liste için hazır değil. İnsanların bunu iyi idrak etmesi lazım.
İKİ LİSTELİ KONGRE ZARAR VERİR
Şehir de herkes Zeki Çimen ve Hasan Dağlı’nın böyle bir çalışma içerisinde olduğunu ima ediyor. Sizin aracılığınız ile kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum. Bizim böyle bir çalışmamız yok ve olmayacak. Tekrarlıyorum; Konyaspor iki listeli bir seçime girerse kulübümüz hem zaman kaybeder hem de büyük yara alır. Meselinin özü şu; zaman, Konyaspor’u samimi bir şekilde kucaklama zamanı. Konyaspor’u seven herkes bu genel kurula gelip mevcut yönetime omuz vermeli.  Konyaspor’a sadece görev yapan yönetimler değil, bütün Konya’nın katkı sağlaması lazım. Eğer bu kulüp kötü günleri arkada bırakacaksa bu şehir, kulübüne destek vermelidir. Ben bu aşamada iki listeli bir Konyaspor genel kuruluna karşıyım. Kazanacağına yüzde yüz emin olduğum bir liste de olsa iki listeli bir seçimde yer almam.  Konyaspor’un benim gönlümde yeri bambaşka. Bunu insanlar farklı yorumlayabilirler, ama ben iyi Konyaspor’luyum. İyi Konyasporlular da kulüplerine zarar vermemeli. Konyaspor’da görev yapmak benim için onurdur. Zaman ve zemin uygun olursa görevden kaçmam.
KONYASPOR’UN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI
Yeni yönetim öncelikle Konyaspor’un marka değerini de artırmalıdır. Seyirci sayısının artması için çalışmalar yapmalıdır. Konyaspor’u seven insanları, bizzat tribüne getirtmeli ve seyircinin takımına hem maddi hem de manevi destek vermesini sağlamalı. Bu tür çalışmalar mutlaka  yapılmalı.  Stadın fiziki yapısında da değişime gitmeli.  Bu saydıklarım Süper Lig’de oynayacak bir kulüp için önemli. Yönetim sadece kulübün sportif başarısı için yoğunlaşmamalı. Yeni gelirler için de mesai harcamalı. Naklen yayın ve reklam gelirleri dışında, maç hasılatı, lisanslı ürün satışı gibi konularda da gelir elde etmelidir. Bu konuda hem bürokratları hem de siyasileri tribünden sahanın içine indirmeli yönetim. Bursaspor kulübü şampiyonluğuyla, futbol şehri olmasıyla, gelirleriyle, siyasetçisiyle, bürokratıyla ve halkının takımına sahip çıkmasıyla  Anadolu takımları için iyi bir rol model olmuştur. Konya’nın da böyle bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum