İki güzel gelenek birden yaşandı

İki güzel gelenek birden yaşandı

Konya basın camiasının yakından tanıdığı Foto Akgün ailesi bir taşla iki kuş birden vurdu. Akgün ailesinin sevilen ferdi Mustafa Akgün ve eşi Hasibe Hanım biricik oğulları Nazmi Talha’nın sünnet düğünü töreninde hem sünnet hem iftar yemeği vererek i

 Hasibe ve Mustafa Akgün çifti oğullarının sünnet düğününü Ramazan ayı içerisine denk getirmenin ayrı bir özelliği olduğunu ifade ederek, “Her bölgede her ailede olduğu gibi bizde de tüm aile fertlerine iftar yemeği verme geleneği var. Ancak biz farklı bir uygulama ile hem oğlumuzun sünnet düğününü yapma hem sünnet düğünü ile birlikte iftar yemeği vermek istedik. Böylelikle hem uzun zamandır görüşemeyen akrabalarımız bir araya geldi hem çevremizdeki tüm dostları sünnet düğünü ve iftar yemeğinde ağırlama imkanı bulduk” dedi.
Pazar akşamı Ankara Yolu Meşem Yemek Fabrikas’ında düzenlenen iftar ve düğün programına Akgün ailesinin çok sayıda seveni katılırken davetliler akşamın serin saatinde geleneksel Konya düğün pilavının tadını çıkardı. Minik Nazmi Talha’nın Babaannesi Ümmü torununun amcası Foto Akgün sahibi Mehmet Akgün ise yeğeninin mutlu gününde üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Akgün ailesinin diğer fertleri ise mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerini iftar yemeğinin en seri şekilde ulaşması için büyük bir özveri ile çalıştı. Merhaba Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımı atan Nazmi Talha Akgün’e acil şifalar diler Mübarek Ramazan ayı içerisinde sevenlerini düğün töreninde ağırlayan ailesine evlatlarının ikinci mürüvvetlerini görmelerini temenni ederiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.