İhsaniye sevindirdi

İhsaniye sevindirdi

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İhsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Süper gruba yükseldi.

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İhsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Süper gruba yükseldi. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde küme düşen siyah-beyazlı ekip kadrosunu bozmadı ve alt yapıdan A takıma yaptığı takviyelerle tekrar Süper Gruba yükselme başarısını gösterdi. Dün oynadığı maçta  Monivaspor’u 5-0 gibi bir skorla geçen İhsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala en yakın rakibi Yunakspor’a 6 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

DİĞER ŞAMPİYON SON HAFTAYA KALDI

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İhsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta şampiyonluğunu ilan ederken  A Grubunda ise aynı puana sahip iki ekibin şampiyonluk mücadelesi son haftaya kaldı. 19’ar puanlı Karapınar Esnafspor ve Yeni Emirgazi Belediyespor son maçlarını kazanmak istiyor. Karapınar Esnafspor kazanması halinde Yeni Emirgazi Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Yeni Emirgazi Belediyespor ise kazandığı takdirde hiçbir sonuca bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.