İGSAŞ bayi temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu

İGSAŞ bayi temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu

Türk tarım ve sanayi sektörünün güçlü oyuncusu İGSAŞ, Ramazan ayı vesilesiyle bayi ve iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türk tarım ve sanayi sektörünün güçlü oyuncusu İGSAŞ, Ramazan ayı vesilesiyle bayi ve iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği, Samsun, Mardin, Konya ve İstanbul’da düzenlendi. Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız ve İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeklerine, şirketin üst düzey yöneticileri ve bölge temsilcileri de katılım sağladı.

İftar programında bir konuşma yapan Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “İGSAŞ’ın çalışanları ve paydaşlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal ise yaptığı konuşmada, “İGSAŞ olarak, geleneksel Ramazan ayı iftar buluşmamızı bu yıl da gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize katılan tüm bayilerimize teşekkür eder, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.