‘ief Türkiye’nin Dünyaya Açılan Kapısıdır, Desteğimiz Sürecek’

‘ief Türkiye’nin Dünyaya Açılan Kapısıdır, Desteğimiz Sürecek’

Sıvı yağ sektörünün önde gelen markası Orkide Yağ, İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’nda 15.

Sıvı yağ sektörünün önde gelen markası Orkide Yağ, İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’nda 15. kez etkin sponsor olarak yerini aldı. Orkide markasıyla dünyanın her noktasına satış yapan Türkiye’nin yüzakı firmalarından Küçükbay A.Ş., fuarda bu yıl Göl Gazinosu’nun yanında kurduğu prestijli standıyla ziyaretçileriyle buluşuyor.

Son yıllarda zorlu süreçlerden geçen İEF’yi sosyal sorumluluk projesi şeklinde değerlendirdiklerini ve EXPO 2020 için önemli bir referans olarak gördüklerini belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “İEF, İzmir’in dünyaya açılan kapısıdır ve bu kapının açık kalması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız.” dedi. Özellikle son beş yıldır fuara katılan yerli ve yabancı firmalarla birlikte ziyaretçi sayısında da ciddi artış gözlendiğine dikkat çeken Küçükbay, İEF’nin önümüzdeki yıllarda eski coşkusuna yeniden kavuşacağına inandıklarını ve bu yönde desteklerini sürdüreceklerini kaydetti. Fuarın İzmir ve Türkiye için öneminin bilincinde olduklarının altını çizen Küçükbay, “İzmir artık bir fuarlar kenti olarak öne çıkıyor ve marka kentler arasında yerini her geçen gün sağlamlaştırıyor. Bugüne kadar bütün zorluklara direnen İEF’nin, daha uzun yıllar boyunca İzmirimiz'in tanıtımına ve ekonomimize katkılarının süreceğine inancımız tamdır.” diye konuştu. Ahmet Küçükbay, şirket olarak birçok etkinliğe verdikleri destek yanında fahri konsolosluğunu yaptığı Etiyopya standının açılışını da üstlenerek, her konuda İEF'ye desteklerinin süreceğini belirtti.

'YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİ EN İLGİ ÇEKEN ETKİNLİK'

Orkide Yağ Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol ise 63 ülkeden bin 25 firmanın katıldığı 82. İEF'nin anketlerinde en ilgi çeken ve en yoğun yaşanan etkinlik olarak Yöresel Lezzetler Festivali’nin öne çıktığı bilgisini verdi. Orkide Yağ ana sponsorluğu ve Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen festivalin, özellikle yabancı misafirlere Türkiye’nin gastronomisini gösteren önemli bir etkinlik olduğunu dile getiren Erol, “İZFAŞ’a aralıksız 15 yıldır etkin sponsor olarak desteğini sürdüren Orkide, Dünya Mutfakları Festivali’nden sonra iki yıldır da Yöresel Lezzetler’in ana sponsorluğunu üstlenmiştir. İzmirli bir firma olarak, fuarın en aktif katılımcısı ve destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. İEF, geçmişte olduğu gibi gelecekte de İzmir’in simgesi olmaya devam edecektir.” diye konuştu. Ayrıca Orkide Yağ’ın yeni üretimi olan fındık ve zeytinyağlı margarini ilk kez 82. İEF'de müşterilerin beğenisine sunduklarını aktaran Erol, fuarın bu tür faaliyetler ve müşterilerle birebir iletişimi güçlendirmek için de iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.