İçgül: Bu iş hava işi

İçgül: Bu iş hava işi

Torku Konyaspor’da Menajer Seyit İçgül kritik bir maçtan galip ayrıldıklarını belirterek sevinçli olduklarını söyledi. Transfer konusuna da açıklık getiren İçgül, Kibong’un takımda kaldığını söyledi

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında sahasında Sivasspor’u 3-0 mağlup eden Torku Konyaspor’da sevinç hakim. Yeşil beyazlılarda Menajer Seyit İçgül önemli bir karşılaşmadan net bir skor ile ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

“HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”

İçgül yeşil beyazlı oyuncuların sahada gösterdikleri performansın beğeni topladığını belirterek, “Gerçekten çok sevinçliyiz. Çok kritik bir maç kazandık. Alt sıradaki takımlarla aradaki puan farkını koruduk. Erciyes, Kayserispor ve Elazığspor’un kaybettiği haftada bu maçı kazanmak önemliydi. Sivasspor ligin ilk 5’inde yer alan çok güçlü bir takım. Çok iyi pas yapan ve hızlı kontra atağa çıkan oyunculara sahipler. Ama biz maçta çok iyi mücadele ettik ve çok iyi futbol oynadık. Haklı bir galibiyet aldık.” dedi.  
“BU İŞ; HAVA İŞİ”
Takımın ikinci yarıdaki değişimi ile ilgili soruya ise Seyit İçgül, “Oynadığımız 2 maçta da ilk yarıdaki kadromuzdan sadece bir değişiklik oldu. Kadromuza bilindiği üzere Alexander Hleb’i aldık. Bunun dışından ilk yarıdaki aynı kadroyla mücadele ediyoruz. Sakatlarımız var. Mehmet Güven’in sakatlığı var, Vukovic’in ayağında bir sakatlığı vardı henüz hazır değil, Erdinç yeni düzeldi. Bu iş hava işi. İstediğiniz havayı yakalayamadığınız zaman istediğiniz kadar transfer yapın o birlikteliği yaşayamazsınız. Baktığımızda Mesut hocanın gelmesiyle yeni bir hava yakaladık. İyi pas yapıyoruz. Oynadığımız futbolla izleyenlere zevk verdiğimizi düşünüyorum. Bu da doğal olarak sonuca yansıyor. Bu süreçte seyircilerde bize çok destek oluyor. Maç öncesinde bizleri karşılamaları ve maç sırasındaki destekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.” şeklinde cevap verdi.

“KİBONG BİZİMLE KALDI”

Son olarak transfer konusunu değerlendiren Menajer Seyit İçgül, “Dışarıda kalan arkadaşlarda çok iyi çalışıyor. Ama yabancı sayımız 10 olunca Bir Thorvalsson’u bir Vukovic’i kadroya alma şansı olmuyor. Ama onlarda kendini hazır tutmaları gerekiyor. Bu oyuncuları A2 takımında oynatarak maç eksiklerini gidermek istiyoruz.  Yancı oyunculardan Ramos ile bir kez daha görüşeceğiz. Feshedebilirsek yollarımızı ayıracağız. Eğer olmazsa sezon sonuna kadar bizimle kalacak. Kibong’u Şanlıurfaspor istiyordu fakat Mehmet Güven’in sakatlığı sonrası alternatifli bir kadro için takımda tutmaya karar verdik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.