Hüsnü Özkara: Zoru seviyoruz

Hüsnü Özkara: Zoru seviyoruz

Lider olarak gittikleri Giresunspor deplasmanından lider dönmek istediklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, İşimiz kolay değil ama bu takım zoru sevdiğini geride kalan haftalarda aldığı sonuçlarla gösterdi. En büyük artımız oyunu son d

15 hafta sonunda gelinen noktayı “Başarı” olarak değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara “ Yeniden kurulan bir takımdan kimse bu kadar başarı beklemiyordu. Biz karakterli, kişilikli ve şampiyonluk hedefimize inanan oyuncularla yola çıktık. Bunun karşılığını da geldiğimiz noktada aldığımızı düşünüyorum. Skor ne olursa olsun kazanmak için sahada mücadele eden takımımız, mağlup duruma düştüğümüz maçları son dakikalarda attığı gollerle kazandı. Sürekli söylüyoruz. Konyaspor’un hedefi şampiyonluktur. Rakip kim olursa olsun, içeride-dışarıda kazanmak için mücadele ediyoruz. Lider olduğumuz için rakiplerin bize karşı ekstra motivasyonla çıktıklarının farkındayız. Giresunspor ile de böyle zor bir maça çıkacağız. Galip gelerek yolumuza büyük bir moralle ve lider devam etmek istiyoruz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ama zoru kolaya çevirmede büyük başarıya sahip bir kadroyuz. Deplasman galibiyetlerimize Giresunspor ile bir yenisini daha ekleyeceğiz” dedi.
O yörenin insanı olarak Karadeniz’de çok büyük bir futbol sevgisinin olduğunun altını çizen Özkara; “Maçın başında korkunç bir destek var. Eğer siz ev sahibi olarak öne geçerseniz arkanızda çok büyük bir güç buluyorsunuz ve takımı aşırı motive ediyor. Ama eğer kötü bir sonuç olursa aleyhinize bir anda dönebiliyor. Biz Ç.Rizespor maçını seyircisiz oynadık. Aksi olsaydı ve öne geçseydik o maçı asla kaybetmezdik. Giresunspor takımı puan cetveliyle eşdeğer olmayan bir oyuncu potansiyeline sahip. Bizim için çok zor bir maç olacak. İnşallah puanları alır döneriz” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.