Hükümetten somut adım bekliyoruz

Hükümetten somut adım bekliyoruz

MHP İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Programda konuşan Mustafa Kalaycı, “ FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasını bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı binasında gerçekleşen bayramlaşma programına; MHP Genel Sekreter Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hasan Koçhan, il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, ülke ve Konya gündemini değerlendirdi.

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞINI TEMİZLEYİN

Kalaycı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin adalet yürüyüşünü de eleştirdi. Türkiye'nin varlığını sürdürmek için çetin bir mücadele verdiğini belirtti. Ramazan ayında sadece Konya'ya 3 şehit ateşinin düştüğünü dile getirdi. Kalaycı, “Son 2 yılda verdiğimiz şehit sayısı bin 200'ü geçti. 700'ün üstünde vatandaş, terör saldırısı ile hayatını kaybetti. 15 Temmuz darbe girişiminde de 249 şehit verdik” dedi. “Türk milleti olarak, her zamandakinden daha çok dayanışmaya ihtiyacımız var” diyen Kalaycı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye'yi Suriye'ye çevirmeye çalışanlara karşı, milletimiz mücadelesini sürdürüyor. Aybüke öğretmenimiz, bütün ülkenin yüreğini parçaladı. Babasıın '5 bin değil, 500 bin yıl daha ülkemizdeyiz. Kimse bizi yıldıramaz. Ülkemiz, Türk olarak kalacaktır' sözleri bize ayna olmuştur. Kalaycı, FETÖ ile mücadele 1 yıldır devam ediyor. Artık bombaları atanlar ve saldıranlar belli.  Bir an önce hak ettikleri cezaları almalarını istiyoruz. Vicdanımızı rahatsız eden olaylarla karşı karşıya kaldık. Ayrımın iyi yapılmasını istiyoruz. FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasını bekliyoruz.” Bayramlaşma programında konuşan MHP İl Başkanı Murat Çiçek de şunları kaydetti: “Gün birlik ve beraberlik günüdür. MHP'nin Türkiye'ye, Türkiye'nin de MHP'ye ihtiyacı vardır. Dışarıdan gelen herhangi bir kuvvet, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır.”

SALİH ACIBADEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.