HTC firmasından Samsung'a taş !

HTC firmasından Samsung'a taş !

Teknoloji devi HTC yine bir diğer Teknoloji devi olan Samsung firmasına oldukça öfkeli. HTC iddiasında Samsung firmasının çoklu çekim yani seri çekim modunu kendilerinden çaldığını iddia etti

Teknoloji devi HTC yine bir diğer Teknoloji devi olan Samsung firmasına oldukça öfkeli. HTC iddiasında Samsung firmasının çoklu çekim yani seri çekim modunu kendilerinden çaldığını iddia etti.

Konu ile ilgili olarak HTC'nin satış bölüm başkanı Jason Mackenzie, akıllı telefon pazarına dair bazı açıklamalarda bulundu. Mackenzie verdiği röportajda, HTC One X ve One S telefonlarında kullanılan seri çekim modu yeniliğini Samsung'un HTC'den görüp yaptığını açıkladı. Ayrıca bu çekim modunu HTC'den sonra kullanan tek firma Samsung da değil. Aynı şekilde son dönemde satışa çıkan Sony Xperia Z'de seri çekim modunu barındıran bir başka telefon.

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mackenzie, daha önce başlarına gelen bu durum sebebiyle HTC One ile getirdikleri bütün yeniliklerin tescillerini aldıklarını söyledi. HTC One ile gelen Ultrapiksel kamera, Blinkfeed ve BoomSound gibi yeniliklerin tescillerine çok önem verdiklerini ve bu teknolojilerin takipçisini olacakları da röportajdan yansıyan bazı önemli detaylar arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.