Honda Mobilio Beklentileri Karşıladı

Honda Mobilio Beklentileri Karşıladı

Hindistan’da Honda Mobilio marka araç kısa sürede beklentileri karşıladı. Araç, 20 gün içinde 10 binden fazla rezervasyon aldı. Rakibi Maruti Suzuki’nin Ertiga ile satışa sunulan Honda Mobilio bu yıl Ağustos ayında 5 bin 530 araç sattı....

Hindistan’da Honda Mobilio marka araç kısa sürede beklentileri karşıladı. Araç, 20 gün içinde 10 binden fazla rezervasyon aldı. Rakibi Maruti Suzuki’nin Ertiga ile satışa sunulan Honda Mobilio bu yıl Ağustos ayında 5 bin 530 araç sattı. Maruti Ertiga, Grand Vitara ve Maruti Gypsy araçları toplamda 5bin 491’i geçmedi.

Hindistan Honda Otomobil’i (HHO) Mobilio'nun yüzde 33’ünü iç satışlara ayırdı. (HHO) İç satışlarda bu yıl Ağustos ayında 16bin 758 araç satararak geçen yılın aynı dönemine kıyasla satışlarını yüzde 88’e yükseltti. Honda Amaze aracından 9 bin 198 araç satan şirket, geçtiğimiz Ağustos ayında en çok satılan otomobil oldu.

Maruti Suzuki Hindistan Şirketi (MZHŞ) bu yıl Ağustos ayında 98 bin 304 araç satmıştı. (MSHŞ) 150 bin araç satışını kutlayarak Ertiga otomobili ayakta tutmaya çalışıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.