Hokeyde şampiyonluk heyecanı yaşandı

Hokeyde şampiyonluk heyecanı yaşandı

Bayanlar ve Erkekler 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası 25 Nisan- 06 Mayıs tarihleri arasında Konya Selçuklu Belediyesi Suni Çim Sahasında yapıldı

Bayanlar ve Erkekler 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası 25 Nisan- 06 Mayıs tarihleri arasında Konya Selçuklu Belediyesi Suni Çim Sahasında yapıldı. Şampiyonanın ilk ayağı, Erkekler 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası 25-29 Nisan tarihlerinde yapıldı. Şampiyonaya Zonguldak, Osmaniye, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Ankara, Trabzon, Muğla, Amasya, Malatya, Gaziantep illerinden 12 takım toplamda ise yaklaşık 200 sporcu katıldı. A, B, C ve D gruplarında 3’er takımın mücadele ettiği şampiyonada toplamda 23 maç oynandı. Şampiyona sonunda  Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü 1., Pursaklar Belediye Spor Kulübü 2. ve Osmaniye İl Karması 3. oldu. Şampiyonanın 2. ayağında  Bayanlar 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası 03-06 Mayıs tarihlerinde yine Selçuklu Belediyesi Suni Çim Sahasında yapıldı. Şampiyonanın bu ayağına Konya, Antalya, Bolu, Ankara, Gaziantep, Muğla, Malatya ve Eskişehir’den 10 Takım ve toplamda 160 sporcu katıldı. Zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalar sonucunda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, Ankara Keçiören Belediye Spor Kulübü 2.'lik ve Antalya Polis Gücü üçüncülük kupasını kazandı.

Yoğun yağışlı bir günde yapılan final müsabakaları sonucunda yapılan madalya ve kupa törenine Spor Genel Müdürümü Mehmet Baykan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ozan Çetiner, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, İl Müdürümüz Ömer Ersöz ve ASKF Başkanı Remzi Ay katıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, "Türkiyede yapılan Hokey Şampiyonalarına, Hokey Federasyonu kurulduğundan bu yana ilk defa bir Genel Müdürü katıldı. Bütün hokey camiası adına Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a teşekkür ediyorum." dedi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü Şampiyonluk Kupasını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Selçuk Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın elinden aldı.  

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.