Hijyen Temizlik, alanında iddialı

Hijyen Temizlik, alanında iddialı

Temizlik sektöründe 5 yıldır hizmet veren ancak 4 aydır dış cephe temizliği yapan Hijyen Temizlik Hizmetleri, Almanya’dan ithal ettiği özel bir makine ile Konya’da ilk kez vinç kullanılmadan 6 kata kadar bina dış temizliği yapıyor.

50 metre su püskürtme özelliği olan cihaz, yüzde yüz saf su ile temizlik yapıyor. 4 aya kadar kirlenmeme garantisi veren Hijyen Temizlik, temizlikte kullanılan kaliteli kimyasallar sayesinde kirlenme gecikiyor. Firma sahibi Nur Edizdag yönetiminde bayanların görev aldığı firma dış cephe temizliğinin yanı sıra evlerde ve ofislerde cam temizleme işi de yapıyor.
7 kişinin istihdam edildiği firmada dış cephe temizliğinde dikkat edilmesi gereken etkenler göz ardı edilmiyor. Bu etkenlerin başında güvenlik geliyor. Çünkü sektörlerdeki güvenlik, en önemli konudur. Güvenlik tedbiri alınmadan yapılan tüm işler ise risk taşır. Yapılan hizmetin büyük bir ayrıcalık yaşattığını söyleyen Firma sahibi Nur Edizdag, firmaların veya binaların dış cephe temizliğinin her zaman için sorunlu olduğunu belirterek, “Verdiğimiz hizmet ile zor gibi görünen bu işi kolaylaştırıyoruz” dedi.
Cihazı Almanya’dan ithal ettiklerini hatırlatan Edizdag, çok fonksiyonlu olan cihaz sayesinde vinç kullanmadan 6 kata kadar temizlik yapabildiklerini söyledi. Vincin girmediği yerlerde bile rahatlıkla çalışabildiklerinin altını çizen Firma sahibi Nur Edizdag, “Sadece bir temizlik şirketi değil, komple bir hizmet şirketi anlayışını benimseyen Hijyen Temizlik, Eğitimli kadrosu, kaliteli temizlik ürünleri ile hayatımızı kolaylaştırmak için faaliyet gösteriyor. Özellikle temizlik hizmetleri konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, kuruluşundan bu güne, müşteri beklentilerini her şeyden önde tutarak, koşulsuz memnuniyet ve kaliteli hizmet kararlığıyla sektördeki yerini belirginleştirmiştir. Hijyen Temizlik maksimum temizliğin yanında hijyen, yaşanabilir ve sağlıklı bir ortam ve gerçek kaliteli temizlik sunar. Bunun en temel göstergesi istikrarlı bir tarzda çalışmayı sürdürdüğümüz seçkin referanslarımızdır. Binanızın, dış cephe cam ve metal yüzey temizliği, hijyen temizlik ekip ve ekipmanları kullanılarak uzman ekipler tarafından yapılmaktadır. Almanya’dan ithal makine ve kimyasallar ile vinç ve iskele sistemleri kullanılmadan temizlenen binaların dış görünümü temiz bir görsellik sunuyor. Özellikle camların temizliği konusunda kullandığımız malzemeler son derece etkili ve herhangi bir iz bırakma söz konusu olmaz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum