Heyecan son haftaya taşındı

Heyecan son haftaya taşındı

2. Amatör Küme'de 10 haftalık lig maratonunun sonuna geliniyor. Ligde bu hafta son karşılaşmalar oynanılacak.

2. Amatör Küme'de 10 haftalık lig maratonunun sonuna geliniyor. Ligde bu hafta son karşılaşmalar oynanılacak. Grubu birinci bitiren takımlar şampiyon olurken ikinci bitiren takımlar ise Play Off oynayacak. B Grubu'nda Derebucak Belediyespor şampiyonluğunu ilan ederken, D Grubu'nda ise Akşehir Endüstrispor ligin bitimine son hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

TAŞKENTSPOR MUTLU SONA YAKIN

Konya 2. Amatör Küme A Grubu'nda son haftaya girilirken, Taşkentspor, namağlup liderliğini sürdürüyor. Taşkentspor, en yakın takipçisi Mobilyacılar Site Spor ile arasındaki 3 puan farkını korudu. Liderliğini namağlup sürdüren Taşkentspor oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alarak topladığı 27 puan ile A Grubu'nda namağlup liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Mobilyacılar Sitespor ise 24 puan ile lig sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; “ Ligin son haftasında en yakın takipçimiz Mobilyacılar Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. Şampiyonu belli edecek olan bu maçta hedefimiz iyi oyun ve üç puan olarak belirledik. Şimdi den her iki takıma centilmence bir futbol sergilemelerini ve şimdi den her iki takıma başarılar diliyorum” dedi. A Grubu'nda oynanılan maçların sonuçları şu şekilde: "Taşkentspor 3-0 İ.Çumra Belediyespor, Maliyespor 0-5 Mobilyacılar Sitespor,  Akviran Kültürspor 3-0  Hadimspor (hükmen)."

PRESTİJ MAÇLARI OYNANACAK

B Grubu'nda ise bitime iki hafta kala Derebucak Belediyespor, grupta şampiyonluğunu ilan etti. En yakın rakibi Demirspor'a 4 puan fark atan Derebucak Belediyespor, son haftayı bay geçecek. Demirspor ise bitime iki hafta kala grupta Play Offa kalmayı garantiledi. Grupta bu hafta oynanılacak olan Araplarspor ile Yalıhüyük Belediyespor arasında ki maç iki takımında ligden çekilmesi nedeniyle iptal edildi. B Grubu'nda oynanılan maçların sonuçları şu şekilde: "Demirspor 6-1 Hilalspor, Derebucak Belediyespor 3-0 Doğanbey Belediyespor."

C GRUBU'NDA GÖLYAZI ÖNDE

C Grubu'nda ise şampiyonluk mücadelesi 3 takım arasında devam ediyor. Son hafta oynanılacak maçların sonucunda C Grubu'nda şampiyon olacak takım ile Play Off oynayacak takım belli olacak. B Grubu'nda Havzanspor, Gölyazı Belediyespor ve Çelik Duş Doğuşspor arasında ki şampiyonluk yarışında son hafta kazanan belli olacak. C Grubu'nda oynanılan 9.hafta karşılaşmalarının sonuçları şöyle: "Çelik Duş Doğuşspor 2-3 Havzanspor,  Başakspor 1-0 Yeniceoba Gençliği, Gölyazı Belediyespor 3-0 Konya Kara Kartallar."  

D GRUBU'NDA PLAY OFF YARIŞI

D Grubu'nda ise pazar günü oynanılan karşılaşmalar sonucunda Akşehir Endüstrispor grupta şampiyonluğunu ilan etti. Grupta Play Offa gidecek takım ise son hafta oynanılacak karşılaşmalar ile belli olacak. D Grubu'nda  Tuzlukçu Belediyespor ile Akşehir Martıspor'un Play Offa kalma ihtimali bulunuyor. Grupta oynanılan Akşehir Gençlikspor ile Seyranspor arasında oynanılan mücadele maçın 50.dakikasında tatil edildi. D Grubu'nda oynanılan maçların sonuçları şu şekilde: " Akşehir Endüstrispor 5-0 Altuntaşspor,  Tuzlukcu Belediyespor 4-2 Akşehir Martıspor "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.