Herşey son haftaya kaldı

Herşey son haftaya kaldı

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi ve küme düşen takımlar son haftada belli olacak.

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi ve küme düşen takımlar  son haftada belli olacak. Şampiyonluk için Yeni Malatyaspor ile Pendikspor yarışırken Yeni Malatyaspor'a beraberliğin de yetmesi ve evinde oynaması Yeni Malatyaspor'u avantajlı konuma getiriyor. Yeni Malatyaspor rakibinin kazanmasına bakmaksızın 1 puan kazanması halinde şampiyonluk turu atmasını için yeterli olacak.  2.Lig Beyaz Grup’un son haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile Pendikspor ise deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım sahasında alacağı 1 puanla şampiyon olacak. Pendikspor’a ise sadece kazanmak yetmiyor. İstanbul ekibi, Yeni Malatyaspor’un Keçiörengücü’ne mağlup olmasını bekleyecek. İki averaja kalırsa ikili averajda önde olan Pendikspor şampiyon olacak.

VEDA EDECEK 2 TAKIM SON HAFTA BELLİ OLACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk yarışı gibi  kümede kalma yarışı da son haftaya kaldı. Körfez iskenderunspor ile Fethiyespor golsüz berabere kaldı. Turgutluspor da Anadolu Selçukspor’a kaybedince  küme düşen takımlar son hafta belli olacak.  Sıralamada  Fethiyespor 40, Turgutluspor, Körfez İskenderun, Tarsus İdmanyurdu  takımlarının 39 puanı bulunuyor. Bu ekiplerin son hafta rakipleri ile oynayacağı mücadelelerin sonuçları kümede kalan ve düşen takımları belirleyecek.  Beyaz Grupta Tavşanlı Linyit’in küme düşmesi haftalar önceden belli olurken küme düşen ikinci takım ise Ofspor oldu.    

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.