‘Hepsiburada olarak yerel basının yanındayız’

‘Hepsiburada olarak yerel basının yanındayız’

Online alışveriş sitesi Hepsiburada Yerel Medya Sorumlusu Umut Aktaş gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu

Online alışveriş sitesi Hepsiburada Yerel Medya Sorumlusu Umut Aktaş gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Ziyarette konuşan Hepsiburada.com Yerel Medya Sorumlusu Umut Aktaş, Türkiye'nin tek yerli ve milli online alışveriş sitesi olarak, hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Hepsiburada olarak yerel basına da büyük önem verdiklerini dile getiren Umut Aktaş, "Konya'ya da yerel basın kuruluşlarını ziyaret etmek için geldim. Konya basını Türkiye'de yerel basın konusunda çok iyi yerlerde. Hepsiburada olarak yerel basının yanında olacağız" dedi.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de online ticaretin son yıllarda büyük bir ivme yakaladığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Hepsiburada yıllardır bu alanda hizmet veren kurumsal bir firma. Online alışveriş yaparken, tercihimiz sitelerin başında geliyor. Çalışma hayatında başarılar diliyorum."

MURAT GÜNTEKİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.